2016-01-12 09:12:14
Φωτογραφία για Ιωάννινα: Ούτε που μπορούσε να φανταστεί πως θα έβρισκε το χαμένο της κουτάβι [photos]
Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων είχε πληροφορίες για μία... ομάδα Ρουμάνων που εμφανίζονται ως "αγάλματα" στη πόλη των Ιωαννίνων προσπαθώντας να βγάλουν τα προς το ζην, πως κατά διαστήματα έχουν στην κατοχή τους διαφορετικά κουτάβια.

Κλιμάκιο της Animal Action Ioannina θέλοντας να διαπιστώσει αν οι πληροφορίες που είχε ήταν αληθινές παρακολουθούσε τους αλλοδαπούς , μέχρι που διαπίστωσε πως ένας απο αυτούς είχε στην κατοχή του ένα κουταβάκι.

Το μικρό ζώο αναγνωρίστηκε αμέσως απο ανάρτηση που είχε γίνει στη σελίδα της Animal Action στο facebook απο νεαρή κοπέλα που το είχε στον κήπο του σπιτιού της και ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Το κορίτσι επέλεξε να δημοσιοποιήσει φωτογραφία του ζώου στην σελίδα του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ελπίζοντας πως θα βρεθεί .

Οι εθελοντές της Animal Action Ioannina ειδοποίησαν άμεσα την ιδιοκτήτρια του και την αστυνομία, πριν έρθουν σε επαφή με τους αλλοδαπούς.


Μάλιστα όπως γράφουν στην ανάρτησή τους στο facebook οι στιγμές που έζησαν όταν η νεαρή κοπέλα που είχε χάσει το κουταβάκι της έφτασε στο σημείο ήταν συγκλονιστικές Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στο Α.Τ Ιωαννίνων όπου και κρατείται .

"Το κουταβάκι ήταν ναρκωμένο και μετά απο 4 ώρες που το είχαν μαζί τους οι εθελοντές μαζί με τους ιδιοκτήτες του, στο Α.Τ Ιωαννίνων τότε άρχισε να συνέρχεται.

Μετά απο έφοδο της αστυνομίας κατόπιν αιτήματος της Animal Action στο χώρο όπου διαμένουν οι αλλοδαποί ευτυχώς δεν βρέθηκαν άλλα κουτάβια.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων απευθύνει έκκληση σε όποιον δει παρόμοια περιστατικά ,να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο και την αστυνομία.

Οι εθελοντές μάλιστα έχουν υποψίες πως 11 εξαφανισμένα λευκά κουτάβια που τα αναζητούν στην περιοχή του μώλου κάπου κρατούνται ...
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ