2012-05-11 13:59:04
Φωτογραφία για Στις πορτογαλικές αρχές για την περίεργη μεταγραφή του Μπεμπέ η Γιουνάιτεντ
Στις πορτογαλικές Αρχές θα απολογηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς υπάρχουν σκιές γύρω από τη μεταγραφή του Μπεμπέ.

Τον Αύγουστο του 2010 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μία μεταγραφή έκπληξη με την απόκτηση του άγνωστου Μπεμπέ από την Γκιμαράες, έναντι του ποσού των 9 εκ. ευρώ.

Δυο χρόνια μετά φαίνεται πως αυτή η υπόθεση απασχολεί τις Αρχές της Πορτογαλίας που κάλεσαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δώσει εξηγήσεις.

Όλα αυτά εξαιτίας των κατηγοριών του πρώην μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Goncalo Reis, ο οποίος ρίχνει ευθύνες στον γνωστό μάνατζερ των Κριστιάνο Ρονάλντο, Νάνι, Μουρίνιο και Γιούρκα Σεϊταρίδη Jorge Mendes.

Σύμφωνα με τον Reis δυο ημέρες πριν κλείσει ο Μπεμπέ στην Γιουνάιτεντ ο Mendes πήρε με περίεργο τρόπο τα δικαιώματα του νεαρού άσου και αμέσως τον πούλησε στην Αγγλία για 9 εκ. ευρώ.

Μάλιστα από αυτό το ποσό έβαλε στην τσέπη του 3.6 εκ. ευρώ και κράτησε το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη! Οι Αρχές της Πορτογαλία θέλουν να μάθουν πως έγινε η μεταγραφή και πως δόθηκαν τόσα πολλά χρήματα.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Άλεξ Φέργκιουσον είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο πως ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του στην Γιουνάιτεντ, που η ομάδα πήρε παίκτη που δεν είχε δει ούτε σε ένα παιχνίδι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ