2012-05-11 17:25:14
Φωτογραφία για Οι διερευνητικές και το ΚΚΕ.
 Γράφει ο  Gabri. Ενώ όλοι αναγνωρίζουν την αλητεία των κομμάτων που συμμετέχουν στην φαρσοκωμωδία των διερευνητικών εντολών, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ύποπτα να αντιληφθούν ότι η προσπάθεια είναι να εμπλέξουν και το ΚΚΕ σε πολιτικές που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με την ιδεολογία του!

Τόσες μέρες παρακολουθούμε την στρατηγική προσπάθεια του ενός κόμματος να παγιδεύσει το άλλο με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό να το οδηγήσει στην........ αποτυχία αδιαφορόντας αν παράλληλα καταστρέφεται και η Ελλάδα!!!

Και "ζητάτε" από το ΚΚΕ να συνεργαστεί μαζί τους;;;

Είναι το μοναδικό κόμμα που απαιτεί έξοδο από την Ε.Ε.

Τι δουλειά μπορεί να έχει με τους υπόλοιπους;

Ο ανόητος αντίλογος υποστηρίζει την αρχή του "το μη χείρον, βέλτιστον!". Μα αυτό το παλεύει καθημερινά είτε μέσα στην βουλή, είτε στους χώρους δουλειάς και τα συλλαλητήρια. Εννοείται πως ψηφίζει κάθε νόμο φιλολαϊκό και παράλληλα φέρνει σχέδια νόμων που όμως κανείς από τους άλλους δεν υποστηρίζει.


Το μοντελάκι της "σοσιαλιστικής" κυβέρνησης το βιώσαμε τόσα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ ψάχνει να βρει τον τρίτο δρόμο και τον βρήκε στην διαφθορά, την ανικανότητα και τελικά στο ξεπούλημα της χώρας μας!

Προτιμάει την ιδεολογία του από μερικά ψηφαλάκια παραπάνω!!!

Αφού είπαμε για τα κόμματα να ρίξουμε και μια ματιά στις επιλογές του ψηφοφόρου που έδωσε ΜΟΝΟ 8,5% στο ΚΚΕ.

Δεν μπορώ παρά να θαυμάσω το υπόλοιπο 91,5% που απέχει κατά 35% την πιο κρίσιμη στιγμή. Έδωσε ΣΗΜΕΡΑ 35,63% στους ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ κυβερνήτες του.

Με εξιτάρει το γεγονός ότι οι φασίστες έγραψαν 6,44% στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο 5,96% και 7% πανελλαδικά (το 14% είναι γονείς τους).

Αυτό το 91,5%, 40 χρόνια τώρα, θρέφει τον δικομματισμό. Από την χούντα και μετά, έχει ψηφίσει καμιά 20αριά παραλλαγές κομμάτων με τα ίδια πρόσωπα να αλλάζουν "πιστεύω" σαν τα πουκάμισα.

Επίσης, το 91,5%, στα πλαίσια της πολυφωνίας ψήφισε κατά 19%, κόμματα που ούτε 3% δεν πήραν με αποτέλεσμα να καρπωθεί τις 50 έδρες τους η ΝΔ.

Από το ίδιο 91,5%, το 23% εν μια νυκτί βαφτίστηκαν "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ".

(Είναι να πανηγυρίζουμε αδέρφια! 23% οι "αριστεροί" + 8,5 το ΚΚΕ + περίπου 3,5% των εξωκοινοβουλευτικών αριστερών = 35%!!! ΕΣΣΔ σε μια βραδιά γίναμε!!!).

Το 91,5% χρειάστηκε 36 κόμματα για να διαλέξει το εκλεκτότερο κι ας μάθαμε στα θρανία ότι 2 είναι τα πολιτικά συστήματα, ο καπιταλισμός κι ο κομουνισμός. Άντε, βάλτε και τον σοσιαλισμό να παλεύει να βρει τον τρίτο δρόμο!

Αυτό το 91,5%, με τα μυαλά που κουβαλάει σήμερα (ευτυχώς τα μυαλά επιδέχονται μόρφωσης) το μόνο που θα πρόσφερε στο ΚΚΕ θα ήταν καταστροφή.

Και πάλι καλά να λέμε για το 8,5% του ΚΚΕ, που από το '74 μέχρι σήμερα, παρόλο που έχει αλλάξει 1,5 ενεργή γενιά, έχει τροφοδοτήσει σχεδόν το 100% των “αριστερών” κομμάτων από το ΚΚΕ εσωτερικού και μετά ή μεμονωμένα άτομα μέχρι και την ΝΔ (Θεοδωράκης, Δαμανάκη, Σακοράφα κλπ.).
Gabri.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ