2012-05-11 19:20:37
Φωτογραφία για Ζητείται Ηγέτης
EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Είναι προφανές πως λόγω της έλλειψης ηγέτη (άλλωστε ανα τους καιρούς η ανθρωπότητα ξεχνούσε τους ιδεολογικούς πόλους δεξιάς-αριστεράς και αναζητούσε ηγέτη) οδηγούμαστε στην ακυβερνησία. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ανεπάρκεια των πολιτικών αρχηγών-που είναι λίγο πολύ φανερή στα μάτια των ψηφοφόρων- αλλα και στην χουλιγκανοποίηση πλέον της πολιτικής... Πέρα απο την απόγνωση λειτούργησε κομβικά στο αποτέλεσμα των εκλογών η οργή. Η οργή χώρισε μνημονιακούς με αντιμνημονιακούς, αριστερούς με δεξιούς, σοσιαλιστές με νεοαριστεριστούς, φιλελεύθερους με συντηρητικούς και φτάσαμε πλέον στο σημείο που δεν ξέρουμε τί ακριβώς να ψηφίσουμε. Ο κύριος Βενιζέλος δείχνει μουδιασμένος απο το αποτέλεσμα της Κυριακής, ο κύριος Σαμαράς έχει την ψευδαίσθηση πως είναι πυλώνας σταθερότητας, ο κύριος Τσίπρας σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί,ο κύριος Κουβέλης παίζει κρυφτό τόσο με τους μνημονιακούς όσο και με τους αντιμνημονιακούς και τέλος έχουμε τον κύριο και την κυρία όχι σε όλα (Καμμένος-Παπαρήγα).


Ο πολιτικός δεν είναι επάγγελμα αλλα λειτούργημα. Καθήκον σας είναι να ξεπεράσετε τους πολιτικούς σας εγωισμούς για το καλό της πατρίδας. Αν δεν μπορείτε τότε δείξτε λιγάκι αυτοσεβασμό και κάντε στην άκρη για ανθρώπους με οράμα,ενωτικούς που δεν συμπεριφέρονται σαν οπαδοί αλλα σαν πραγματικοί ηγέτες.

Τέλος ας ξεπεράσουμε επιτέλους τους κοινωνικοπολιτικούς στιγματισμούς του δεξιού-φασίστα και του αριστερού-κομμουνιού και ας οδηγηθούμε σε αυτήν την γαμημένη νεοπολίτευση με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Με σεβασμό

Μιχάλης Σ.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ΠαΣοΚ σάπισε
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ΠαΣοΚ σάπισε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ