2012-05-11 19:58:14
Φωτογραφία για Μνημονιακή κυβέρνηση με …κερασάκι τον Φ. Κουβέλη!
Γράφει ο Μαγια

Οι διεθνείς τοκογλύφοι με τους χρεοκοπημένους εγχώριους πολιτικούς και επιχειρηματικούς υπεργολάβους τους, πιέζουν για την πραξικοπηματική διαστρέβλωση της μόλις διατυπωθείσας μέσω των εκλογών βούλησης του ελληνικού λαού. Ηδη, βρίσκονται στο τελικό... στάδιο οι διεργασίες για τον σχηματισμό μνημονιακής κυβέρνησης, με τον Φώτη Κουβέλη, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, πρόθυμο να προσφέρει αριστερό άλλοθι!

Σαμαράς και Βενιζέλος, με πρόσχημα τη …σωτηρία της χώρας, επιχειρούν να κερδίσουν χρόνο, μήπως καταφέρουν να διασώσουν το πολιτικό τους «σαρκίο» και να ανασυγκροτήσουν τα πυρπολημένα από τη λαική οργή κόμματά τους. Αλλωστε, έτσι όπως καταγράφεται το πολιτικό τοπίο, μετά τα αποτελέσματα της κάλπης, δε χωρά αμφιβολία ότι, σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών τον επόμενο μήνα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκτοξευτεί, η Νέα Δημοκρατίαθα καταστραφεί και το ΠΑΣΟΚ θα εξαφανιστεί!.

Ήδη στην πρώτη δημοσκόπηση που έγινε μετά τις εκλογές, από την MARC για τον ALPHA, πρώτο κόμμα αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,4 μονάδες διαφορά από τη δεύτερη Ν.Δ. και με το ΠΑΣΟΚ σε πλήρη κατάρρευση (ΣΥΡΙΖΑ 23,8% , Ν.Δ. 17,4%, ΠΑΣΟΚ 10,8% ).

Τυχαία νομίζετε, ότι ο Μπενύτο, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Φώτη Κουβέλη, μίλησε για σύμπτωση απόψεων;

Η μήπως ήταν αθώα η προεκλογική μετακόμιση των πρώην Σημιτικών και μετέπειτα Βενιζελικών στη ΔΗΜΑΡ; Ανάμεσά τους ο Ν. Μπίστης, από τα στελέχη του στενού Βενιζελικού πυρήνα, ο οποίος φέρεται πως διαδραμάτισε αποφασιστικό ρόλο για να στηθεί ο «γάμος» Βενιζέλου – Κουβέλη.

Σαν έτοιμοι από καιρό, οι Βενιζέλος και Κουβέλης (από κοντά κι ο Σαμαράς…),  ανέλαβαν να λύσουν το πρόβλημα της ακυβερνησίας της χώρας, για να συνεχιστεί απερίσπαστα η ολέθρια πολιτική του Μνημονίου!

Οι δηλώσεις Γλέζου, ότι δεν θα υπάρξουν Εφιάλτες, Τσίπρα, περί αριστερού Καρατζαφέρη και Γιάν. Πανούση, για εκτρωματικό σενάριο συγκυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά-Κουβέλη, είναι χαρακτηριστικές.

Πάντως όλα θα κριθούν στο συμβούλιο των αρχηγών, που πρόκειται να καλέσει ο Παπούλιας, το Σαββατοκύριακο.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ