2012-05-11 21:07:23
Φωτογραφία για Και τρίτος άνδρας κατηγορεί τον Τραβόλτα για σεξουαλική παρενόχληση!
Γέμισε ο κόσμος... άντρες!

Αυτή τη φορά, το "θύμα" δεν είναι μασέρ αλλά...ναύτης! Ένας - πρώην - εργαζόμενος σε κρουαζιερόπλοιο, ο Fabian Zanzi από τη Χιλή, ισχυρίζεται πως ο Travolta τον παρενόχλησε το 2009 όταν δούλευε στο πλοίο Royal Caribbean. Ο Ζanzi, που τότε ήταν υπεύθυνος για τους VIP επιβάτες, υποστηρίζει πως ο Travolta τον προσέγγισε και του πρόσφερε 12.000 δολάρια για να κάνει σεξ μαζί του. Εκείνος, όμως αρνήθηκε τις προτάσεις του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα ο Χιλιανός περιέγραψε στο ΑΒC πως ο Travolta τον πλησίασε, φορώντας ένα λευκό παλτό. Στη συνέχεια το έβγαλε και έμεινε τελείως γυμνός. "Με αγκάλιασε και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ" είπε ο Zanzi.

Ήδη δύο διαφορετικοί μασέρ έχουν κατηγορήσει τον Travolta πως τους παρενόχλησε σεξουαλικά και ζητούν αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων από τον ηθοποιό. Φυσικά, ο Travolta αρνείται μέχρι στιγμής κάθε κατηγορία. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος από το 1991 με την - επίσης ηθοποιό - Κelly Preston και έχουν δύο παιδιά ενώ ο μεγαλύτερος γιός τους, Jett πέθανε το 2009, από μια σπάνια ασθένεια.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ