2012-05-11 21:35:51
Φωτογραφία για «ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΓΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ»
Τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Ιβηρική χερσόνησο με πρώτο τον κεντρικό αμυντικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άντερσον Πόλγκα, θέλει να φέρει μαζί του στον Ολυμπιακό ο Ντομίνγκος Πασιένσια, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, τις τελευταίες ώρες, που θέλουν τον Ντομίνγκος Πασιένσια, όχι μόνο να βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αυξάνονται, ωστόσο εκείνο της ιστοσελίδας «relvado.sapo.pt» προχωράει παρακάτω, τονίζοντας πως ο 43χρονος τεχνικός «γλυκοκοιτάζει» τέσσερις ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του!

Σύμφωνα έτσι με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Renaissance», τον οποίο επικαλείται το δημοσίευμα, ο Πορτογάλος θέλει να πάρει μαζί του στο Λιμάνι τον μέσο της Μπράγκα, Ούγκο Βιάνα, τον επιθετικό της Ζιλ Βιθέντε, Ούγκο Βιέιρα, τον μέσο της Πόρτο, Αντρέ Κάστρο, αλλά και τον κεντρικό αμυντικό των «λιονταριών», Άντερσον Πόλγκα που βρίσκεται και στην κορυφή της λίστας του, ενώ είχε συνδεθεί με τα μεταγραφικά των «ερυθρόλευκων» και στο παρελθόν.


Το δημοσίευμα καταλήγει τονίζοντας ότι ο Πασιένσια αποχώρησε από την Ελλάδα την Παρασκευή (11/05), έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, ενώ ξεναγήθηκε και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Το… λάθος των Πορτογάλων είναι πως φιλοξενούν και τις δηλώσεις του συμπατριώτη τους στην εφημερίδα «Γαύρος», βάσει των οποίων όμως θα (!) επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ