2012-05-12 04:58:41
Φωτογραφία για Babysitter παρενοχλούσε σεξουαλικά 5χρονη...
Μία γυναίκα από το New Jersey παραδέχτηκε την Τετάρτη ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ένα 5χρονο κοριτσάκι... βιντεοσκοπούσε τις σκηνές και μετά ανέβαζε και τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Η 33χρονη Jennifer Mahoney ομολόγησε την ενοχή της σε Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ και αντιμετωπίζει 15 με 30 χρόνια φυλάκιση. Ακόμα και μετά την απελευθέρωσή της για τα επόμενα πέντε χρόνια θα βρίσκεται υπό περιοριστικούς όρους.

Τα περισσότερα βίντεο της σεξουαλικής παρενόχλησης βρέθηκαν στο υπολογιστή του φίλου της Robert Ramos στο Τέξας. Ο Ramos κατηγορήθηκε για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου. Οι εισαγγελείς του Τέξας βρήκαν ότι διατηρούσε 7 ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook και ζητούσε από έφηβες να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του εαυτού τους.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Paul Fishman δήλωσε για το περιστατικό: «Αυτό το τρομερό έγκλημα είναι ένα σκληρό παράδειγμα για το πόσο επιβλαβής είναι η παιδική πορνογραφία και το πώς οι νέοι μπορούν να πέσουν θύματα αυτής.Μπορούν να επιφέρουν σωματικές και συναισθηματικές πληγές που μπορούν να κρατήσουν όλη τη ζωή».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ