2022-05-12 15:03:39
Φωτογραφία για Σαλίνα Γαβαλά: «Ήμουν 17 χρονών όταν με παρενόχλησε σεξουαλικά άνθρωπος του μουσικού χώρου»

 





Η Σαλίνα Γαβαλά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού το μεσημέρι της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός και ερμηνεύτρια αναφέρθηκε από καρδιάς στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε ηλικία 17 ετών από άνθρωπο του μουσικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Σαλίνα Γαβαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν τυχερή γιατί για κάποιον λόγο έχω μια αυστηρότητα ενδεχομένως και κατάφερνα να χειριστώ καταστάσεις με έναν τρόπο. Έχω υπάρξει κατά κάποιο τρόπο… Δεν θέλω να πω θύμα γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη και δεν το κουβαλάω σαν τραύμα. Έζησα κάποιες περίεργες καταστάσεις».

«Ήμουν 17 χρονών στην Κύπρο, δεν το συνέχισα σε καταγγελία αλλά ευτυχώς αυτός ο άνθρωπος μετά από χρόνια πλήρωσε για αυτό γιατί τον κατήγγειλαν άλλες κοπέλες. Δεν ήταν του θεατρικού αλλά του μουσικού χώρου. Στην Κύπρο είναι γνωστή η ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια».







«Δεν κουβαλάω τραύματα. Όσα τραύματα δηλαδή υπάρχουν τα δηλώνω και είναι η ψυχοθεραπεία μου αυτό» συμπλήρωσε η Σαλίνα Γαβαλά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ