2012-05-12 10:30:26
Φωτογραφία για Ψυχικά άρρωστη η πριγκίπισσα Νταϊάνα
Η νέα βιογραφία της πριγκίπισσας του λαού έχει μετατρέψει την συγγραφέα της, Πένι Τζούνιορ στο πιο μισητό πρόσωπο στην Μεγάλη Βρετανία. Γράφει ότι ήταν κακή μητέρα, νευρωτική, αρρωστημένα προσκολλημένη στον Γουίλιαμ και ψυχικά άρρωστη.

Εδώ και μια δεκαετία, η Πένι Τζούνιορ βγάζει το ψωμί της γράφοντας βιβλία για την βασιλική οικογένεια, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της ένα για τον Κάρολο και ένα για την Νταϊάνα.

Τώρα ήρθε η σειρά του πρίγκιπα Γουίλιαμ να απολαύσει την δηλητηριώδη πένα της, με την βιογραφία του –παρόλο που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 30—να είναι ήδη στα βιβλιοπωλεία.

Εκεί όπου περνάει ακόμη ένα χεράκι την μητέρα του, Νταϊάνα, παρουσιάζοντάς την ως «μια ημίτρελη απροσάρμοστη που δεν ήξερε τι ήθελε και όλα της έφταιγαν, μια αναίσθητη μάνα που δεν σκεφτόταν ούτε στιγμή τα παιδιά της».

Δικαιολογώντας την, ως ένα βαθμό γιατί «Εννοείται πως η Νταϊάνα δεν γνώριζε να είναι μητέρα. Έχασε τη δική της σε μικρή ηλικία. Η Νταϊάνα ήταν ψυχικά άρρωστη. Η βουλιμία δεν υπήρχε στη ζωή της, μόνο για να παραμένει λεπτή».

Και επειδή η συγγραφέας όλα αυτά τα κάνει από αγάπη για τον Γουίλιαμ, δηλώνει και την μεγάλη απορία της «πώς κατάφερε αυτό το παιδί να γίνει τόσο συνετός και ψυχικά υγιής όσο φαίνεται ύστερα από την τόσο δύσκολη παιδική ηλικία που βίωσε».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνταγή της Ημέρας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ