2012-05-12 10:41:39
Φωτογραφία για ΝΤ.ΠΑΣΙΕΝΣΑ: Έχω συμφωνήσει με Ολυμπιακό
Πλέον μόνο με θαύμα ο Ντομίνγκος Πασιένσια δεν θα κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο 43χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα, παρά τα πορτογαλικά δημοσιεύματα που τον ήθελαν ήδη εδώ, με τον Ντομίνγκος να αποκαλύπτει την συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους».

«Έχουμε συμφωνήσει σε γενικές γραμμές, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Θα έχουμε άλλη μια επαφή μέσα στο Σαββατοκύριακο, και στη συνέχεια θα έρθω στην Ελλάδα», δήλωσε από την πλευρά του ο Πασιένσια στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Ο Πασιένσια βρίσκεται σε «ανοιχτή» γραμμή με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ γνωρίζει ήδη τι συμβαίνει με τους δανεικούς και τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Παράλληλα, στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο 43χρονος τεχνικός έχει ήδη ζητήσει 4 παίκτες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Ούγκο Βιάνα (Μπράγκα), Ούγκο Βιέιρα (Ζιλ Βιθέντε), Αντρέ Κάστρο (Πόρτο) και Άντερσον Πόλγκα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)!

Τέλος, να σημειώσουμε πως η συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό θα είναι για 1+1 χρόνια, παρά την επιθυμία του Πασιένσια να υπογράψει «κλειστό» διετές, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα κυμαίνονται κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, που με τα μπόνους θα μπορεί να φτάσει και στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ