2012-05-12 11:50:17
Φωτογραφία για Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις του Alonso από τη «νέα» F2012
Τα φώτα στην Catalunya όπου διεξάγεται την Κυριακή 13/5 ο 5ος αγώνας της χρονιάς, έχουν πέσει πάνω στη Ferrari, λόγω των πολλών και σημαντικών και αναβαθμίσεων που έχει ενσωματώσει στο μονοθέσιό της.

Mετά την ολοκλήρωση των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής 11/5, ο Fernando Alonso παρουσιάστηκε συγκρατημένος στις πρώτες του δηλώσεις λέγοντας πως οι πρώτες εντυπώσεις από τη «B» έκδοση της F2012 είναι θετικές, ωστόσο χρειάζεται ακόμα δουλειά όσον αφορά στο set-up.

«Είχαμε έντονο πρόγραμμα, με πολλά πράγματα να δοκιμάσουμε και το σημαντικό ήταν να τα αξιολογήσαμε προσεκτικά. Η πρώτη εντύπωση ήταν θετική. Μερικά εξαρτήματα δούλεψαν όπως περιμέναμε, άλλα όχι τόσο, αλλά γενικότερα επιβεβαιώσαμε τη δουλειά που κάναμε στο Mugello την προηγούμενη εβδομάδα και τα δεδομένα που είχαμε πάρει από την αεροδυναμική σήραγγα», είπε ο Ισπανός 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Σήμερα, οι συνθήκες ήταν διαφορετικές από τις δοκιμές του χειμώνα
. Είχε περισσότερη ζέστη και η επιφάνεια της πίστας είχε αλλάξει, με θερμοκρασίας κοντά στους 45 βαθμούς. Δοκιμάσαμε να προσαρμόσουμε το στήσιμο του μονοθεσίου στις συνθήκες, αλλά δεν είμαστε εντελώς ικανοποιημένοι. Στην πραγματικότητα, ήταν διαφορετική Παρασκευή από ότι συνήθως, με περίεργους χρόνους σε σχέση με τους 4 αγώνες φέτος. Τα ελαστικά; Καμία έκπληξη. Γνωρίζουμε τη λειτουργία τους καλά τώρα έπειτα από τόσα χιλιόμετρα το χειμώνα και στο πρώτο κομμάτι του Πρωταθλήματος. Τα μαλακά δείχνουν πιο γρήγορα, τα σκληρά πιο ανθεκτικά, τίποτα καινούριο λοιπόν».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ