2012-05-12 11:59:06
Φωτογραφία για Οι σκληρές γόμες προβληματίζουν τον Button
O Jenson Button έκλεισε τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στην Catalunya έχοντας πετύχει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

Οι αναβαθμίσεις που έχει ετοιμάσει η McLaren για την MP4-27 αποδίδουν καρπούς, σύμφωνα με τον Βρετανό, ο οποίος όμως αντιμετώπισε πρόβλημα με τη σκληρή γόμα της Pirelli.

«Ήταν ένα θετικό απόγευμα. Έκανα έναν καλό γύρο με τα μαλακά ελαστικά, το μονοθέσιο πηγαίνει καλά, και οι αναβαθμίσεις μας φαίνεται να δουλεύουν. Αλλά υπάρχουν ακόμα μερικές βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν. Τα μαλακά ελαστικά φαίνεται πως είναι πιο εύκολα για όλους εδώ, καθώς είναι πιο μαλακά και συνεπώς πιο δεκτικά στην παραγωγή θερμοκρασίας», είπε ο Πρωταθλητής του 2009.

«Στο P2 αρχίσαμε να βρίσκουμε έναν τρόπο για να δουλέψουν και τα σκληρά ελαστικά, αλλά στη συνέχεια, αργότερα στην περίοδο, δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε σ' αυτό το 'γλυκό' σημείο. Αν λύσουμε αυτά τα θέματα με τα σκληρά ελαστικά και βρεθούμε στη σωστή γραμμή λειτουργίας, νομίζω πως μπορούμε να είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί το Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν αρκετά γρήγορα μονοθέσια, αλλά αεροδυναμικά πιστεύω πως έχουμε ένα δυνατό μονοθέσιο. Απλά πρέπει να σιγουρευτούμε πως τα 4 πράγματα που ακουμπάνε στο δρόμο δουλεύουν σωστά και για εμάς», πρόσθεσε.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ