2012-05-12 12:24:21
Φωτογραφία για Πυρόπληκτοι: Μόνο 200 καταλογισμοί έχουν διαγραφεί για τα 3χίλιαρα
Στην Διεύθυνση Δημοσιονομικού Ελέγχου, σπεύδουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους, όσοι από τους πυρόπληκτους έχουν λάβει... ειδοποιήσεις, μέσω των οποίων τους ζητείται η επιστροφή των 3 χιλ. ευρώ που είχαν λάβει το 2007, ως οικονομική ενίσχυση για τις φονικές πυρκαγιές.

Οι έλεγχοι, συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, τέσσερα περίπου χρόνια μετά ενώ όπως αποκαλύπτει, σε δηλώσεις της η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου, Κατερίνα Κάβουρα, υπάρχουν άτομα που σύμφωνα με τις αιτήσεις που είχαν κάνει τότε στις τράπεζες, τα στοιχεία τους είναι ελλιπή με αποτέλεσμα η ανεύρεσή τους να είναι αρκετά δύσκολη. «Υπάρχει κόσμος που δεν έχει λάβει ειδοποιήσεις καθώς αυτές δεν έχουν σταλεί επειδή λείπουν κάποια στοιχεία από το σώμα της δήλωσης που είχαν υποβάλλει στην τράπεζα. Εμείς προσπαθούμε με όλα τα μέσα να συγκεντρώσουμε στοιχεία ώστε όλοι να ειδοποιηθούν και να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους», δηλώνει χαρακτηριστικά η κ. Κάβουρα.

Συνεχίζουν οι καταλογισμοί

Από την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου, μέχρι σήμερα έχουν γίνει περίπου 2 χιλ. καταλογισμοί στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. ενώ από αυτούς έχουν διαγραφεί περίπου 200 (!) καθώς διαπιστώθηκε πως τα άτομα για τα οποία είχαν βεβαιωθεί τα ποσά των 3 χιλ. ευρώ είναι νόμιμοι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ