2016-03-03 11:31:09
Φωτογραφία για Τα σχέδια Τραμπ για ασφάλιση και υγεία
Στη δημοσιότητα έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο επικρατέστερος υποψήφιος για το... χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, τις προτάσεις του για τη μεταρρύθμιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και ιατρικής περίθαλψης.

Οι προτάσεις αυτές προβλέπουν, μεταξύ άλλων, την κατάργηση της μεταρρύθμισης που προώθησε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα (γνωστή και ως Obamacare), τη χορήγηση αδειών για να εισάγονται συνταγογραφούμενα φάρμακα στη χώρα, αλλά και την αντικατάσταση του προγράμματος Medicaid για τους φτωχούς και τους άπορους με χρηματοδοτήσεις προς τις πολιτείες.

Το σχέδιο του Τραμπ προβλέπει επίσης την πώληση ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας και περίθαλψης με ισχύ πέραν των πολιτειακών συνόρων, την προώθηση μέτρων ώστε να εκπίπτουν πλήρως οι δαπάνες για την υγεία και την ασφάλιση από τη φορολογία εισοδήματος, κ.λπ.

«Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα χρησιμοποιεί παραθυράκια απλά και μόνο επειδή δεν έχει χρήματα για να ασφαλίζεται», αναφέρεται ακόμη στις προτάσεις του υποψηφίου, που αναρτήθηκαν στον ιστότοπό του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ