2016-03-03 18:14:07
Φωτογραφία για Ο... ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!
Τον… απολογισμό των συλλήψεων και των τραυματισμών στα επεισόδια του χθεσινού αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα, έκανε μέσω ανακοίνωσης η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σε δεκαπέντε συλλήψεις οπαδών προχώρησε η Αστυνομία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου, που σημαδεύτηκε από επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου της Τούμπας.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, υπήρξαν δώδεκα τραυματισμοί αστυνομικών, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν της Αστυνομίας:

«Στη σύλληψη δεκαπέντε (15) ατόμων προχώρησαν χθες (02-03-2016) αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., πριν και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π., που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.


Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες ηλικίας από 16 έως 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζονται κατά περίσταση δικογραφίες, για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «Σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικού εν υπηρεσία», «Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς», παράβαση «Νόμου περί Φωτοβολίδων και Πυροτεχνημάτων», «Διατάραξη κοινής ειρήνης», παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και άλλα συναφή αδικήματα.

Από τις ρίψεις των αντικειμένων τραυματίστηκαν δώδεκα (12) αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ