2016-03-09 18:00:17
Φωτογραφία για Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Ατλέτικο Μαδρίτης
Είναι ο ορισμός της ομάδας. Ο ορισμός της ομάδας του προπονητή. Ο ορισμός του ρητού «ένας για όλους και όλοι για έναν». Σε κάθε της παιχνίδι 11 πολεμιστές φορούν την φανέλα των «ροχιμπλάνκος» και βγαίνουν στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια, βγάζοντας την γλώσσα του αντιπάλου στο τρέξιμο. Αυτό το τελευταίο, είναι το μεγάλο μυστικό της φετινής Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παίκτες της μοιάζουν φέτος με μηχανάκια που «καταπίνουν» σε κάθε ματς τους αντιπάλους τους.

Οι Ισπανοί κάθισαν και μέτρησαν ένα - ένα τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει οι «ροχιμπλάνκος» στα 28 παιχνίδια της Primera Division και έπαθαν την πλάκα τους. Τα έβγαλαν ακριβώς 3.251, κάτι που σημαίνει ότι σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες του «Τσόλο» Σιμεόνε διανύουν κατά μέσο όρο μία απόσταση 116 χιλιομέτρων, νούμερο εκπληκτικό για τον όγκο των αναμετρήσεων των Μαδριλένων, αλλά και την απαιτητικότητα του πρωταθλήματος! Οι Ισπανοί βρήκαν κι άλλες τέτοιες… ομορφιές
. Η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τρέξει περισσότερο από τον αντίπαλο της στα 18 από τα 28 φετινά της παιχνίδια! Η Ράγιο Βαγεκάνο κατάφερε να παραβγεί μαζί της στο ματς του «Βαγέκας», όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 0-2 (αμφότερες διένυσαν 109 χιλιόμετρα) και μόνο μία ομάδα, η Μάλαγα κατάφερε να τρέξει περισσότερο από τους «ροχιμπλάνκος» στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής. Εντελώς, συμπτωματικά αυτή ήταν μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της ομάδας του Σιμεόνε, που έχασε σε εκείνο το παιχνίδι με 1-0! Σε όλα αυτά, προσθέστε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η ομάδα που έχει τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο στις 18 από τις 28 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος και αμέσως έχετε το προφίλ μιας ομάδας που αποτελείται από μαραθωνοδρόμους, που τρέχουν ακόμα και στις διακοπές του ματς!

Πηγή: sdna.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ