2016-03-09 17:44:11
Φωτογραφία για Πριν νικήσει το χάρο και το πρόβλημα υγείας του ο Μανώλης Κονταρός είχε σκεφτεί και την αυτοκτονία
Εδώ και τρία χρόνια ο Μανώλης Κονταρός αγωνίζεται και έχει καταφέρει να... σταθεί ξανά στα πόδια του, μετά από το φοβερό ατύχημα που είχε.

Όπως αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha είχε σταματήσει στη λωρίδα ασφαλείας στη λεωφόρο Κιφησσίας προκειμένου να ξεκουραστεί.

«Ακόμα και 500 μέτρα να είμαι από το σπίτι μου, έτσι και νυστάξω πάντα σταματώ το αυτοκίνητο δεξιά του δρόμου σε ασφαλές σημείο για να κοιμηθώ λίγο», λέει χαρακτηριστικά. Έτσι είχε γίνει κι εκείνο το βράδυ.

Σταμάτησε το αυτοκίνητο στη λωρίδα ασφαλείας, σε σημείο όπου ο δρόμος ήταν ευθεία. Έριξε το κάθισμα του οδηγού, φορώντας τη ζώνη ασφαλείας και κοιμήθηκε. Δεν είχε περάσει μισή ώρα όταν ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στο δικό του.

Λίγα χρόνια μετά ο Μανώλης Κονταρός στέκεται και πάλι στα πόδια του. Πέρασε δύσκολες στιγμές μέχρι να γίνει αυτό. Έφτασε όπως είπε ακόμη και να σκεφτεί την αυτοκτονία.


«Αρχικά δεν μπορούσα να κουνήσω σχεδόν καθόλου τα χέρια μου. Την αριστερή μόνο πολύ λίγο. Όταν είσαι ένας άνθρωπος που είσαι μέσα στον κόσμο, είσαι δυνατός, είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου επαγγελματικά και προσωπικά και ξαφνικά βρίσκεσαι ακίνητος, λες «Θεε μου θέλω να φύγω». Δεν το κρύβω ότι μου πέρασε και αυτό από το μυαλό. Είχα βρει και τον τρόπο», σημειώνει ο κ. Κονταρός.

Ο Κρητικός καλλιτέχνης όμως τους διέψευσε όλους και συνεχίζει όχι μόνο την καθημερινότητα του αλλά και την δυναμική του παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Βέβαια για να φτάσει σε αυτό το σημείο χρειάστηκε μεγάλος αγώνας. Όπως είπε για να κάνει αυτό το περίφημο πρώτο βήμα με το πόδι του, περασαν 7 μηνες!

«Το πόδι μου κούνησε μετά από 7 μήνες. Μάλιστα τη μέρα που κούνησε το πόδι μου είχαν έρθει κάποιοι φίλοι μου από την Κρήτη να με δουν και είχαμε κάνει το δωμάτιο σαν ταβέρνα. Φέρανε μουσικά όργανα, φαγητά και γινόταν γλέντι. Οι Γερμανοί είχαν σαλτάρει. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι κούνησε το πόδι μου. Τότε όλοι πίστευαν πως το νόμιαα αυτό από τη χαρά μου. Ομως δεν ήταν έτσι. Από τότε, με επίμονη προσπάθεια, σηκώθηκα αρχικά στο «Πι» και τωρα δόξα τω Θεώ, περπατώ με πατερίτσες», καταλήγει ο κ. Κονταρός.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ