2016-03-10 07:33:27
Φωτογραφία για Πόλεμος δηλώσεων μέσω... twitter για Γεροβασίλη και Κουμουτσάκο!
«Πόλεμος» δηλώσεων μέσω Twitter ξεκίνησε μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τις δηλώσεις-ευχαριστίες του Ντόναλντ Τουσκ στις χώρες που έκλεισαν τα σύνορα.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη απάντησε με ειρωνικό τρόπο στις δηλώσεις μέσω Twitter του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος κάλεσε το Μέγαρο Μαξίμου να διαψεύσει το Ντόναλντ Τουσκ για το κλείσιμο της βαλκανικής οδού.

«Καλά που υπάρχει και ο κ. Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε ποιες είναι οι αποφάσεις των Συμβουλίων Κορυφής», «τιτίβισε» η κ. Γεροβασίλη και προσέθεσε:

«Τα συμπεράσματα της Συνόδου είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο -που τόσο συχνά χρησιμοποιεί ο κ. Κουμουτσάκος- και μπορεί να τα διαβάσει, αντί να χρησιμοποιεί το twitter, κάθε φορά που θέλει να πάει κόντρα στις εθνικές θέσεις».

«Θα διαψευστεί για άλλη μία φορά», κατέληξε.

Ολα ξεκίνησαν από τις ευχαριστίες του κ. Τουσκ στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, που έκλεισαν τα σύνορά τους, εγκλωβίζοντας χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα, τονίζοντας πως ήταν κοινή απόφαση των 28 της ΕΕ.

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε την κυβέρνηση να διαψεύσει αυτή τη δήλωση, πως η χώρα, δηλαδή, συνυπέγραψε σε μια τέτοια απόφαση.

Η απάντηση της κ. Γεροβασίλη προς τον κ. Κουμουτσάκο έρχεται μετά τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κάλεσε τον Ντόναλντ Τουσκ να μην ενθαρρύνει όσους αγνοούν κοινές αποφάσεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ