2012-05-13 02:15:52
Φωτογραφία για ΚΕΣΕΛ: ΕΧΘΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ... 40 ΛΕΠΤΑ!
"Το συναίσθημα στην άκρη", δήλωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς ενόψει του τελικού και στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Μάρκο Κέσελ, ο οποίος τόνισε ότι για σαράντα λεπτά θα είναι εχθρός με τους φίλους του από την ΤΣΣΚΑ γιατί εκείνος θέλει το καλό του Ολυμπιακού και εκείνοι της ρωσικής ομάδας.

" Ο Μίλος (Τεόντοσιτς) και ο Νέναντ (Κρστιτς) είναι φίλοι μου. Με τον Νέναντ είμαστε φίλοι από την Εθνική και με τον Μίλος συμμαθητές και συμπαίκτες πέρσι. Αλλά για σαράντα λεπτά… εχθροί, δεν υπάρχουν συναισθήματα για σαράντα λεπτά. Αυτοί θα θέλουν το καλό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εγώ του Ολυμπιακού. Που θα κριθεί το παιχνίδι δεν μπορώ να το ξέρω. Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι εξαιρετική στα ριμπάουντ, αλλά και την Παρασκευλή τα χάσαμε τα ριμπάουντ με τη Μπαρτσελόνα, αλλά νικήσαμε", δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Κέσελ.

Όσο για το πώς έζησε όλη αυτή τη σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο 23χρονος φόργουορντ, δεν θέλησε να απαντήσει. Απλά είπε πως: "ό,τι έγινε-έγινε. Δεν θέλω να σκέφτομαι τους προηγούμενους μήνες, αλλά τα όσα θα έρθουν, και τα καλύτερα έρχονται (γέλια)".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ