2016-03-14 22:35:08
Φωτογραφία για Ο 3 μηνών μπέμπης της Κιμ Καρντάσιαν!
Μία φωτογραφία αλλιώτικη από αυτές που έχει συνηθίσει τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους... αποκάλυψε η Κιμ Καρντάσιαν, κάνοντας μία τρυφερή εξομολόγηση για τον 3 μηνών γιο που απέκτησε με τον Κάνιε Γουέστ!

Αφήνοντας -για λίγο-Μάνα blogger αποδομεί την Κιμ και της δείχνει πως είναι πραγματικά ένα σώμα μετά την γέννα στην άκρη τα γυμνά, η 35χρονη τηλεπερσόνα δημοσίευσε μία φωτογραφία του δεύτερου παιδιού της, του μικρού Σεντ Γουέστ, που, όπως έχει γράψει το star.gr, ήρθε στον κόσμο στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Είσαι ο ήλιος στο πρωινό μου, μωρό», έγραψε στη λεζάντα η Κιμ και «έριξε» ακόμα μία φορά το Instagram Θυμίζουμε πως η Κιμ είχε αποκαλύψει την πρώτη φωτογραφία του μωρού στις 22 Φεβρουαρίου, ημερομηνία γενεθλίων του πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, που «έφυγε» από καρκίνο. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «σήμερα είναι τα γενέθλια του μπαμπά μου και ξέρω ότι δε θα ήθελε τίποτα περισσότερο στον κόσμο από το να συναντήσει τα εγγόνια του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μοιράζομαι μαζί σας αυτή τη φωτογραφία του Σεντ».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ