2016-03-16 10:00:23
Φωτογραφία για Η Λέστερ του...ενός γκολ
Μόλις ένα από τα 17 εντός έδρας παιχνίδια έχει χάσει η Λέστερ στην πορεία που κάνει για να πάρει το πρωτάθλημα, με τον κόσμο στην πόλη να ... τρελαίνεται σε κάθε παιχνίδι της ομάδας και να ψάχνουν όλοι σαν τρελοί τρόπο να βρεθούν σε κάποια από τις θέσεις των κερκίδων του γηπέδου, προκειμένου να ζήσουν την ατμόσφαιρα και ν' αποτελέσουν κομμάτι κάποιου από τα βήματα που έχει κάνει μέχρι τώρα και θα συνεχίσει να κάνει το σύνολο του Ρανιέρι. Με 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα πορεύεται μέχρι στιγμής μπροστά στο κοινό της η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός πως καταφέρνει να πάρει τα παιχνίδια με διαφορά της ελάχιστης τιμής!

Δηλαδή, του ενός γκολ! Είναι αυτό που λένε αρκετοί προπονητές ότι θέλουν να δουν την ομάδα τους να παίρνει τη νίκη ακόμα και με ... μισό – 0 στα σημαντικά παιχνίδια και η Λέστερ το εφαρμόζει αυτό καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή αγωνιστική περίοδο
. Έχει καταφέρει να πάρει σε 12 ματς της Πρέμιερ αυτή τη χρονιά, νίκη με ένα γκολ διαφορά από τον αντίπαλο, φροντίζοντας είτε απλά να πάρει το ματς με ένα γκολ, είτε να κάνει το... βασικό στοιχείο, δηλαδή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μια φορά παραπάνω απ' ότι το έκανε ο εκάστοτε αντίπαλό της! Όσον αφορά το σκοράρισμα γενικότερα, μαζί με το 1-0 επί της Νιούκαστλ, οι «αλεπούδες» πλέον το έχουν πετύχει σε 27 από τα 30 παιχνίδια μέχρι και αυτή τη στιγμή, επίδοση που ξεπερνάει κάθε άλλη ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος!

Πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ