2016-03-19 18:19:09
Φωτογραφία για Άρχισε η εγκατάσταση των μεταναστών στο Κουτσόχερο της Λάρισας [photos]
Σήμερα το μεσημέρι στις... 14 :00 Αυτοκινητοπομπή αποτελούμενη απο 10 Τουριστικά λεωφορεία έφτασαν στο Στρατόπεδο στο Κουτσόχερο Λάρισας όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις Κατασκεύασαν νέο Hot-Spot δίπλα στην νέα Εθνική Οδό Λάρισας Τρικάλων  To νέο Hot -Spot (Χωρητικότητας 1600 ατόμων) είναι μέσα στον Κάμπο και όχι σε Ορεινή περιοχή όπως διαδίδουν λαθρομετανάστες και κάποιοι δήθεν αλληλέγγυοι που τους κατευθύνουν.

Από το πρωί ακόμη και σήμερα συνεχίζονταν οι Εργασίες διαμόρφωση του Χώρου στο παλιό Στρατόπεδο απο Μηχανήματα του Μηχανικού της 1ης Στρατιάς!

Της Αυτοκινητοπομπής προηγούνταν Αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ ενώ συνοδεύονται και απο συμβατικά οχήματα της Ασφάλειας !

Να σημειωθεί οτι μετρήσαμε πάνω απο 8 οκτώ Τουριστικά Λεωφορεία που έφτασαν μαζί ..Ενώ σε παρακείμενο βενζινάδικο είχαν σταθμεύσει εμείς καταγράψαμε άλλα δύο Λεωφορεία συνοδεία Περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ ,περιμένοντας το σήμα να φτάσουν και να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας το μεσημέρι έφτασαν στο Στρατόπεδο συνολικά πάνω από 500 άτομα αλλά υπήρχαν και αρκετοί άλλοι στο Στρατόπεδο που περίμεναν τα λεωφορεία στην είσοδο!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ