2016-03-21 00:55:06
Φωτογραφία για Γιατί οι σχέσεις από απόσταση είναι καλές;
 Μιλώντας για απόσταση δεν ενοούμε φυσικά να μην βλέπεστε ποτέ ή σπάνια και μόνο σε γιορτές!

Μιλάμε απλά να υπάρχει μια μικρή απόσταση κάπου-κάπου είτε γιατί φεύγει εκείνος για δουλειά στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη είτε εκείνη. Κάτι τέτοιο είναι ωραίο όταν η απόσταση μεταξύ ενός ζευγαριού είναι για μερικές μέρες και όχι συνέχεια.

Γιατί αυτό κάνει καλό;

-Η απόσταση δυναμώνει τον έρωτα: Όταν θα λείψει το άλλο σου μισό, το λαχταράς, το σκέφτεσαι και ανυπομονείς να γυρίσει πίσω. Άρα δεν έχεις νεύρα γιατί κάνετε τα ίδια και τα ίδια και η ζωή σας έχει ενδιαφέρον.

-Δεν βαριέστε: Αυτός που φεύγει ζει μια περιπέτεια μέχρι να γυρίσει πίσω, αυτός που μένει, έχει ελεύθερο χρόνο να κάνει αυτά που έκανε σαν ελεύθερος, να βγει έξω με φίλους, να κοιμηθεί όσο θέλει, να δει ταινίες που δεν αρέσουν στο ταίρι του, να ακούσει μουσική που θέλει κλπ. Αρκεί να είναι πιστός!


-Υπάρχει λαχτάρα: Αυτή η προσμονή πότε θα γυρίσει, αν έχει αλλάξει, τι έζησε, τι συνέβη στο ταξίδι κλπ δίνουν extra ενδιαφέρον στη σχέση όπως και αυτός που φεύγει έχει ενδιαφέρον για το τι συνέβη όσο έλειπε....Μοιάζει λίγο με την αρχή της σχέσης όπου υπάρχει μυστήριο.

-Δεν βοηθάει η αδιαφορία και η ζήλια: Όταν υπάρχει απόσταση δεν βοηθάει ο ένας να ζηλεύει και να μην εμπιστεύεται τον άλλο, η εμπιστοσύνη χτίζεται σιγά σιγά και έτσι η απόσταση βοηθάει τη σχέση και δεν τη φθείρει. Αλλιώς αν ο ένας κάνει σκηνές στον άλλο στα τηλέφωνα, στο viber κλπ, δεν έχει νόημα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ