2016-04-05 14:13:46
Φωτογραφία για H BFGoodrich® λανσάρει το Good Project, για να χρηματοδοτήσει 10 περιπέτειες με αυτοκίνητο
H BFGoodrich® λανσάρει το Good Project, για να χρηματοδοτήσει 10 περιπέτειες με αυτοκίνητο

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της νέας ιστοσελίδας www.bfgoodrich.com, στις 3 Μαρτίου 2016, η BFGoodrich® δημιούργησε το «BFGoodrich® Good Project ». Ποια είναι η ιδέα ; Να χρηματοδοτηθούν 10 σχέδια ανθρώπων οι οποίοι πάντοτε επιθυμούσαν να λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο αγώνα, σε ένα ράλι της ερήμου ή να ανακαινίσουν ένα κλασικό αυτοκίνητο και δεν διέθεταν τα μέσα που θα τους επιτρέψουν να κατορθώσουν το όνειρό τους.

Το 2016, η BFGoodrich® θα προσφέρει υποστήριξη σε υλικά και logistics καθώς και χρηματοδότηση, σε 10 projects που θα επιλεγούν σε όλη την Ευρώπη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητά στην ιστοσελίδα www.bfgoodrich.com/goodproject. Τα προγράμματα θα επιλεγούν από μια επιτροπή ειδικών BFGoodrich® η οποία θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες (τον Μάιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο).

Όσοι επιλεγούν θα γίνουν πρεσβευτές της μάρκας BFGoodrich® ενώ η πορεία μέχρι και την υλοποίηση των σχεδίων τους θα δημοσιοποιηθεί μέσα απο video, φωτογραφίες και αφηγήσεις στο Facebook της μάρκας www.facebook.com/BFGoodrichEurope και στην ιστοσελίδα της στο internet www.bfgoodrich.com/goodproject.

Προϋποθέσεις συμμετοχής για τους «λάτρεις της περιπέτειας» είναι:

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ