2016-04-06 21:57:02
Φωτογραφία για ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ...ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 *VIDEOS*
Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη,κόντρα στον Ηρακλή,κερδίζοντας τον με 0-2,χάρις σε γκολ των Ντουρμάζ και Ιντέγιε,δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι δεν έχει αντίπαλό εντός Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση,πιέζοντας τον Ηρακλή και έφτασε στο 12' να ανοίξει το σκορ,με φανταστική εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ.Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι και το 26' της αναμέτρησης καθώς οι παίκτες των γηπεδούχων δεν είχαν πραγματοποιήσει ούτε μια τελική προσπάθεια.

Πρώτη σημαντική ευκαιρία για τον Ηρακλή στο 31΄ ύστερα από φάουλ του Ρομάνο,αλλά ο Ρομπέρτο δήλωσε παρόν και έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα,ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μποτία έκοψε τον Βέλλιο,πρώτου βρεθεί σε πλεονεκτική θέση.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με το 0-2,για τον Ολυμπιακό,στο 44' μετά από γύρισμα του Φορτούνη μέσα στην περιοχή,ο Ιντέγε έπιασε την κεφαλιά και «τελείωσε» ουσιαστικά την αναμέτρηση.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός,έδωσε χώρους στον «κυανόλευκους»,αλλά οι παίκτες του Ηρακλή δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Ρομπέρτο.Αντίθετα ο Ολυμπιακός είχε κάποιες ευκαιρίες για κάποιο γκολ επιπλέον,αλλά ο υπερβάλλων ζήλος των παικτών του και κάποιες εξεζητημένες ενέργειας δε το επέτρεψαν.

Στο 93' της αναμέτρησης ο Φορτούνης σκόραρε,αλλά ο Αρετόπουλος τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ,με το replay πάντως να δείχνει την φάση οριακή και τον παίκτη του Ολυμπιακού να καλύπτεται.

Δείτε το 0-1,από την κάμερα της Nova,ΕΔΩ

Δείτε το 0-2,από την κάμερα της Nova,ΕΔΩ

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Πέρνις, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Στάμου (78' Καραγκούνης), Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς (62' Περόνε), Μοντέιρο, Ρομάνο (80' Λεοζίνιο), Βέλλιος.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Ζντιέλαρ (58' Κασάμι), Φορτούνη, Ντουρμάζ (77' Πάρντο), Φουστέρ (71' Ερνάνι), Ιντέγιε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ