2016-04-13 13:54:10
Φωτογραφία για ΤΖΟΝΣΟΝ : ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Είναι ο... «πύργος» της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για την Λικέντρα Τζόνσον, που ήδη έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και ονειρεύεται την κούπα του πρωταθλητή με τον Θρύλο!

Η Αμερικανίδα σέντερ μίλησε στον «Γαύρο» και τοποθετήθηκε αρχικά για το ματς με τον Αθηναϊκό, λέγοντας ότι «ήταν δύσκολο το παιχνίδι από… μόνο του. Είχαμε πάρα πολλές μέρες να παίξουμε κάποιο ματς. Περίπου δέκα, ή κάτι τέτοιο. Και αυτό μας δυσκόλεψε. Επρεπε να βρούμε τη χημεία μας μέσα από προπονήσεις και φάνηκε η έλλειψη ρυθμού από τα χαμένα εύκολα καλάθια μας. Ευτυχώς κερδίσαμε και από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, εύκολα, Οπότε, στους τελικούς, όποιος και να είναι ο αντίπαλός μας, θα παλέψουμε και θα φέρουμε την κούπα. Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα όταν έχεις συνηθίσει να παίζεις τουλάχιστον ένα ματς την εβδομάδα. Και φαντάσου, στο Κύπελλο να έχεις παίξει δύο ματς σε τρεις ημέρες, που ήταν κάτι το συναρπαστικό για εμάς. Ομως έτσι είναι. Σε μπερδεύει λίγο πνευματικά, γιατί… κάθεσαι και μετά παλεύεις να επανέλθεις για να παίξεις. Ομως, θεωρώ πως θα είμαστε καλά και έτοιμες για τους τελικούς».


Αναφορικά για το πώς είναι να παίζει για τη δεύτερη κούπα με τη φανέλα του Θρύλου, υποστήριξε: «Πάνω απ’ όλα είμαι ενθουσιασμένη! Εχω γεννηθεί για τέτοιες στιγμές. Για μεγάλα ματς και τους τίτλους. Θα είναι κάτι φανταστικό για μένα και τις συμπαίκτριές μου να παίξουμε σε έναν ακόμη τελικό. Ξέρεις, το να παίζεις στον Ολυμπιακό είναι κάτι ακόμη πιο ενθουσιώδες. Ειδικά όταν παίζεις απέναντι στους αντιπάλους με τη μεγαλύτερη… κόντρα, όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ».

Βέβαια, η καθημερινότητα της έχει αλλάξει, αφού πλέον είναι πιο αναγνωρίσιμη ελέω Ολυμπιακού, με την ίδια αρχικά να λέει: «Ελα, κανείς δεν με ξέρει.. Σταμάτα…». Και να συνεχίζει: «Αλλαξε κατά πολύ η… βάση δεδομένων των οπαδών της ομάδας μου. Γιατί, μπορεί να είναι καλή ομάδα το Ελληνικό, όμως ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Ο περισσότερος κόσμος που ασχολείται, αναγνωρίζει ποια είμαι όταν βγαίνω έξω για φαγητό. Και αυτό είναι κάτι φανταστικό, όταν μιλάμε για γυναικείο μπάσκετ. Γιατί το γυναικείο μπάσκετ δεν είναι στο επίπεδο που θα έπρεπε να ήταν».

Τέλος, η Τζόνσον έδωσε το μήνυμα της στους οπαδούς του Θρύλου, λέγοντας «Θα τους χρειαστούμε σίγουρα, όποιος και να είναι ο αντίπαλός μας στους τελικούς! Θέλουμε να είναι δίπλα μας, για να μας σπρώξει στην κατάκτηση του τίτλου»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ