2016-04-13 21:00:17
Φωτογραφία για Στο παρά πέντε επήλθε η συμφωνία μεταξύ ΕΠΟ και Κοντονή
Μέχρι την τελευταία στιγμή η συμφωνία, όπως αυτή διατυπώθηκε με υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές  (ο Κοντονής απέσυρε το αίτημα για οριστικές παραιτήσεις και η ΕΠΟ δέχτηκε αλλαγές στον κώδικα δεοντολογίας), ήταν στον αέρα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στη συνάντηση στο Υπουργείο δεν ήθελε να δεσμευτεί για αλλαγές στον κώδικα δεοντολογίας και χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κινηθούν οι διαδικασίες για παραπομπή σε δίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας των μελών της ΕΠΟ που διώκονται για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", λέγοντας έντονα "δεν το δέχομαι".

Σε εκείνο το σημείο ο Γκιρτζίκης έφερε στο τραπέζι το θέμα της ΕΠΣ Ζακύνθου, σημειώνοντας ότι "έτσι δεν καθαρίζει το ποδόσφαιρο", με την απάντηση του Υπουργείου να είναι ότι δεν πρέπει να είναι επιλεκτικός, από την στιγμή που στο παρελθόν δεν ασχολήθηκε με παρόμοιες καταγγελίες. Η άρνηση αυτή παραλίγο να τα τινάξει όλα στον αέρα και η στάση του άλλαξε έπειτα από την επιμονή του εκπροσώπου της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη
. Η διαδικασία της συμφωνίας κράτησε περισσότερο απ’ όσο περίμεναν οι άνθρωποι των FIFA και UEFA, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Κορδέρο, να χάσει την πτήση του και ο Κουτσοκούμνης πήγε στο "Ελ. Βενιζέλος" με περιπολικό για να μη χάσει τη δική του. Πλέον, κλειδί για τις εξελίξεις είναι το περιεχόμενο της επιστολής της FIFA στον Σταύρο Κοντονή, που θα έχει συγκεκριμένες δεσμεύσεις, οι οποίες θα φέρουν την επανέναρξη του Κυπέλλου.

Πηγή: soccerplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ