2012-05-14 01:57:02
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: ΤΩΡΑ... ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Επιστέγασμα των προσπαθειών μιας ολόκληρης χρονιάς χαρακτήρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο MVP του 25ου Final 4 της Κωνσταντινούπολης, παραδέχθηκε πως πέτυχαν έναν θρίαμβο και πλέον επικεντρώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι ο νέος μεγάλος στόχος τους.

Στην αρχική τοποθέτησή του ευχαρίστησε τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Όπως γνωρίζετε, πήραμε μια απίστευτη νίκη, πετύχαμε έναν θρίαμβο. Ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών μας. Το τρόπαιο αυτό ανήκει στον πρόεδρό μας, η διοίκηση μας έδωσε την ψυχή. Το δικαιούται 100%, μαζί με τους φιλάθλους μας. Ευχαριστώ εξ όνομα όλων των συμπαικτών μου όλων όσοι έχουν εργαστεί γι’ αυτή την επιτυχία. Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιον. Βρισκόμαστε εδώ επειδή μας βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, την οποία χρωστάμε σε όσους μας βοήθησαν. Σημειώθηκαν τόσα πολλά από την αρχή, υπήρξαν πολλοί που δεν πίστευαν πως θα περάσουμε στη 16άδα, αλλά εμείς ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες με αλληλεγγύη και αισιοδοξία
. Απόψε (13/05) καταφέραμε να βγούμε η καλύτερη, η ισχυρότερη ομάδα της Ευρώπης. Σημειώσαμε κάτι που δεν μπορεί να ξανασυμβεί στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Είναι ένα απίστευτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αγωνιστήκαμε με μια τόσο νέα ομάδα, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήταν πολύ μεγάλη νίκη. Ήμασταν ενωμένοι και πιστέψαμε τον εαυτό μας. Κερδίσαμε αυτό που αξίζαμε».

Είπε ακόμα Για το πώς αντιμετώπισε την πίεση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν: «Δεν ήταν εύκολο. Προσωπικά πέρασα πολλές δύσκολες νύχτες, παίξαμε πολλούς δύσκολους αγώνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους, που με πίστεψαν, δεν με πίεσαν, και θεώρησαν πως μπορώ να αναλάβω την ηγεσία αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους μας. Δικαιούμασταν τη νίκη. Τώρα, επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες μας. η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει κι άλλες νίκες. Έχουμε και νέους και έμπειρους παίκτες, έχουμε πιάσει εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης, είμαστε η πρώτη ομάδα της Ευρώπης είμαστε έτοιμοι για νέες επιτυχίες.

Για την τελευταία επίθεση: «Στην τελευταία επίθεση ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κρατήσουμε την μπάλα στα χέρια μας. Προσπάθησα να δημιουργήσω κενό, αλλά με μπλόκαρε ο Κιριλένκο κι έτσι εμπιστεύτηκα τον Πρίντεζη. Ο Γιώργος ήταν στη σωστή θέση, τη σωστή στιγμή. Έβαλε το καλάθι. Πέρασε δύσκολη χρονιά, όπως κι εγώ, άξιζε κι αυτός μια τέτοια εμπειρία. Θα ήθελα να τον συγχαρώ για ακόμη μία φορά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ