2016-04-17 12:01:25
Φωτογραφία για Έτσι θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας με μαθητές
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε οι ημιτελικοί του Κυπέλλου να γίνουν χωρίς θεατές και ο τελικός να διεξαχθεί στις 07/05 με την παρουσία μαθητών. Τι σημαίνει όμως, για το αρμόδιο υπουργείο, ένας τελικός με μαθητές, ειδικά εφόσον το ζευγάρι του τελικού είναι το υψηλής επικινδυνότητας ΑΕΚ – Ολυμπιακός;

1. Εφόσον Ολυμπιακός και ΑΕΚ προκριθούν έναντι των ΠΑΟΚ και Ατρόμητου αντίστοιχα, τα εισιτήρια θα δοθούν σε μαθητές δημοτικού και όχι σε μαθητές γυμνασίου ή λυκείου.

2. Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν τον τελικό δεν θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, αλλά από τους γυμναστές των σχολείων τους.

3. Σε περίπτωση που ο τελικός διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπως έχει αποφασίσει η ΕΠΟ, δεν είναι απαραίτητο να κοπούν 60.000 εισιτήρια, καθώς ο αριθμός τους μπορεί να είναι και μικρότερος (π.χ. 10.000 εισιτήρια).

4. Αν η Αστυνομία κρίνει ότι για λόγους ασφαλείας ο τελικός δεν μπορεί να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, τότε μπορεί να ζητήσει την αλλαγή της έδρας για ένα γήπεδο μικρότερος εντός ή εκτός Αττικής.

Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού, ενώ πολλά θα κριθούν από το κλίμα που θα επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο εκείνη την περίοδο.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ