2016-05-10 15:09:17
Φωτογραφία για Σκότωσαν ότι απέμεινε από τον Ελληνα...
Μένω αναύδος με όσα συμβαίνουν. Οχι βέβαια εντός της Βουλής .Αλλά εκτός Ο Ελληνας δείχνει να αδιαφορεί για όσα ψηφίστηκαν χτες από τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Οι λεγόμενοι Ανεξάρτητοι Ελληνες ανέδειξαν την επιπόλαιοτήτα και την ευθυνοφοβία τους στο μεγαλείο τους Δεν ζήτησαν τον λόγο ούτε στιγμή για  να πουν δυο κουβέντες για αυτά τα εκτρώματα που ψήφισαν σαν τις βγεγμένες γάτες . Κατά τα άλλα το παίζουν και Χριστιανοί. Οι αθεόφοβοι και πουλημένοι....

Επανέρχομαι στο ξεπούλημα από τον θεατρίνο Τσίπρα και την επικίνδυνη παρέα του.

Τα μέτρα-λαιμητόμος που ψηφίσατε  πλέον μας αποδείξατε ότι όχι μόνο δεν τηρήσατε καμμία υπόσχεση αλλά μας φάγατε πολύτιμο χρόνο και μας χρεώσατε πολαπλάσια...από ότι οι προηγούμενοι...Είστε ένα πυροτέχνημα που άνοιξε στον Αττικό ουρανό την Κυριακή το βράδυ . Πλέον ήρθε η ώρα της απολογίας σας διότι ακόμα κι η παραμικρή ανοχή ...εξαντλήθηκε!

Γιατί άραγε Αλέξη δεν αντέδρασαν τα... παλικάρια σου, οι γνωστοί-άγνωστοι, που τόσα  χρόνια έκαιγαν την Αθήνα χωρίς αιτία και αφορμή;

Που ήταν κρυμμένοι οι μισθοφόροι ταραξίες και εγκληματίες σας;

Και το σπουδαιότερο: Που ήταν ο λαός να διαμαρτυρηθεί όπως έπρεπε; Που ήταν μωρέ ο πικραμένος νεοέλληνας κι ο απογοητευμένος συνταξιούχος να μείνει εκεί όλο το βράδυ.Εχετε την μαεστρία ακόμα και έναν ολόκληρο λαό να σας θεωρεί σωτήρες ...την ώρα που ρίξατε την χαριστική βολή στον τραυματισμένο πολίτη αυτής της χώρας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ