2016-05-14 13:15:20
Φωτογραφία για «ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛ-ΧΑΣΑΟΥΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ» (ΡΗΟΤΟ)
Το ενδεχόμενο αγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη... παραμένει στο προσκήνιο στη Βρετανία, με τον ρεπόρτερ της ομάδας, Πολ Τέιλορ, να τονίζει πως υπάρχει αρχική συμφωνία με τον Αλ-Χασάουι και απομένει... η έγκριση της Football League.

Ο δημοσιογράφος της Nottingham Post είχε διαδικτυακή συνομιλία με οπαδούς της Νότιγχαμ, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις τους σχετικά με την ομάδα και το μέλλον της και φυσικά... κλήθηκε να απαντήσει και στα δημοσιεύματα περί αγοράς της αγγλικής ομάδαςυ από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Βρετανό να κάνει μάλιστα λόγο για αρχική συμφωνία και προχωρημένες επαφές με τον Αλ-Χασάουι.

«Η πρόταση από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Το ζήτημα βρίσκεται ήδη υπό συζήτηση στην Football League την τελευταία εβδομάδα και μόλις δοθεί η σχετική έγκριση, η εξαγορά θα πραγματοποιηθεί και επίσημα. Υπάρχουν ωστόσο ακόμα κάποια ζητήματα που πρέπει να ξεπεραστούν μέχρι να ολοκληρωθεί».


«Το γεγονός όμως ότι η υπόθεση έχει φτάσει στη διοίκηση της Football League και γίνονται και επίσημα συζητήσεις, δείχνει ότι σε πρώτη φάση έχει υπάρξει μια αρχική συμφωνία μεταξύ Αλ-Χασάουι και Μαρινάκη, το οποίο είναι και το σημαντικότερο στοιχείο αυτή τη στιγμή. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Μαρινάκης θα αγοράσει το 80% των μετοχών της Φόρεστ και ο Αλ-Χασάουι θα παραμείνει στη θέση του προέδρου. Όπως γίνεται κατανοητό, ο Μαρινάκης θα έχει φυσικά και τον τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση αφορά την ομάδα», υποστήριξε μέσα από τα σχόλια του ο Βρετανός δημοσιογράφος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γεώργιος Μπαμπινιώτης,
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γεώργιος Μπαμπινιώτης,
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ