2016-06-06 20:56:19
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Αμερική για το 2016
Η σκέψη και μόνο για σπουδές στην Αμερική μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αφόρητη, ειδικά εφόσον υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για εσάς σε πανεπιστήμια. Τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Αμερική φτάνουν σχεδόν τα 150, άρα είναι  σίγουρο πως όποια επιλογή και να κάνετε η ποιότητα είναι σχεδόν δεδομένη.

Δείτε πιο κάτω πια είναι τα πέντε καλύτερα πανεπιστήμια για τις σπουδές σας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής:

1. California Institute of Technology- με ένα εντυπωσιακό αριθμό επιτυχημένων αποφοίτων η συγκεκριμένη σχολή φημίζεται για τους τομείς της μηχανολογίας και τεχνολογίας, των φυσικών επιστημών και των επιστημών ζωής για το 2016.

2. Stanford University- πολλά μέλη του προσωπικού, απόφοιτοι και φοιτητές έχουν ιδρύσει επιτυχημένες τεχνολογικές εταιρίες όπως Google, Snapchat και Hewlett-Packard. Είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική σχολή που απαριθμεί 15,596 φοιτητές, εκ των οποίων το 22% είναι διεθνείς.


3. Massachusetts Institute of Technology- τα προγράμματα μηχανολογίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι τα πιο δημοφιλή στους προπτυχιακούς φοιτητές. Το 33% εκ των 11,000 φοιτητών είναι διεθνείς, από 154 διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο.

4. Harvard University- το πιο γνωστό πανεπιστήμιο ανά το παγκόσμιο, κατέχοντας για χρόνια την πρωτιά στις διαδόσεις. Υπάρχουν 20,152 φοιτητές, εκ των οποίων το 25% είναι διεθνείς. Η βιβλιοθήκη του απαρτίζεται από 79 διαφορετικές βιβλιοθήκες  και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.

5. Princeton University- με ιστορία άνω των 200 χρόνων, η συγκεκριμένη σχολή απαριθμεί λιγότερους από 8,000 φοιτητές, εκ των οποίων το 25% περίπου είναι διεθνείς. Οι πανεπιστημιουπόλεις του τοποθετούνται στο New Jersey και βρίσκονται μια ώρα μακριά από τη Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ