2016-06-07 12:45:05
Φωτογραφία για Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία για τα νοσοκομεία
Αγαπητό Tromaktiko,

Εδώ και 5 χρόνια, παλεύω τον καρκίνο του μυελού των οστών Έχω υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού πριν 4,5 χρόνια, αλλά από τότε έχω κάνει 3 υποτροπές και τώρα υποβάλομαι σε θεραπεία ξανά.

Όμως τώρα δεν θέλω να πω περισσότερα για μένα, αλλά θα ήθελα να εκφράσω την εμπειρία μου από το Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" και συγκεκριμμένα για το Ογκολογικό Τμήμα.

Από την πρώτη φορά που πήγα και με ανέλαβε η ομάδα του Επίκουρου Καθηγητή κ. Ευ. Τέρπου, που ασχολείται ειδικά με την πάθησή μου, με φρόντισαν και με αντιμετώπισαν με ειλικρινά συγκινητικό τρόπο. Ειδικά ο κ. Τέρπος μου εξήγησε τα πάντα και μου έδωσε την εντύπωση οτι πρόκειται για μιά συνηθησμένη χρόνια ασθένεια.

Υποβλήθηκα σε πανάκριβες θεραπείες τις οποίες κάλυψε εξ ολοκλήρου ο ΕΟΠΥΥ, και δεν πλήρωσα ούτε Ευρώ τα 5 αυτά χρόνια. Επίσης παρά την κρίση και αυτά τα αρνητικά που ακούμε καθημερινά για την Υγεία, δεν παρατήρησα ποτέ κάποια έλλειψη ή δυσλειτουργία στα αναλώσιμα υλικά ή φάρμακα.


Θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους υπηρετούντες το ανωτέρω Τμήμα, από τον Διευθυντή κ. Δημόπουλο μέχρι και την τελευταία νοσηλεύτρια. Ειδικότερα τον κ. Τέρπο, τους βοηθούς του κ. Ελευθεράκη, Ζιώγα, και τις πρόθυμες και τόσο φιλικές νοσηλεύτριες.

Συγχαρητήρια και στον Διευθυντή του Ογκολογικού Τμήματος κ. Δημόπουλο, για την άρτια λειτουργία του Τμήματος, γιατί πρέπει και τα καλά να λέγονται.

Ευχαριστώ

Γεώργιος Γουλιώτης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρέθηκε σκυλίτσα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βρέθηκε σκυλίτσα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ