2016-06-14 11:17:30
Φωτογραφία για Απίστευτο! Βρήκε τη μαμά του μετά από 13 χρόνια και... την ερωτεύτηκε!
Όταν η Ρόουζ Μπέσταλ από τη Βρετανία έφερε στη ζωή τον γιο της ήταν μόλις 15 ετών και οι κοινωνικές υπηρεσίες έκριναν ότι ήταν πολύ νέα και ακατάλληλη για να μεγαλώσει ένα παιδί.

Έτσι, ο γιος της πήγε σε ένα ίδρυμα και εκείνη τον επισκέπτονταν όποτε μπορούσε μέχρι την ηλικία των πέντε ετών, όταν και ο μικρός Σέιν υιοθετήθηκε από μια οικογένεια.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η «Mirror», η ζωή έπαιξε τελικά ένα παράξενο παιχνίδι στη νεαρή μητέρα και το παιδί της και 13 χρονιά μετά, τους έφερε πιο κοντά απ' ότι θα έπρεπε!

Ο Σέιν, ο οποίος σήμερα είναι 19 ετών και ζει στο Μάντσεστερ, χρησιμοποίησε το facebook προκειμένου να εντοπίσει τη βιολογική του μητέρα και τα κατάφερε! Το πρόβλημα είναι ότι μόλις την είδε, την... ερωτεύτηκε!

Πράγματι, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, έπειτα από μια ιδιαίτερα φορτισμένη συνάντηση, ο Σέιν άρχισε να αναπτύσσει ερωτικά αισθήματα για την ίδια του την μητέρα και μάλιστα, της τα εκμυστηρεύτηκε.


Μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ, η 35χρονη σήμερα Ρόουζ, η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα άλλων πέντε παιδιών, είπε ότι έπαθε σοκ από την αποκάλυψή του γιου της, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι μπήκε σε ένα μεγάλο δίλημμα γιατί τον αναζητούσε πολλά χρόνια και δεν ήθελε να τον χάσει εξαιτίας της απόρριψής της.

Τελικά, όμως, η 35χρονη μητέρα αποφάσισε να ξεκαθαρίσει στον γιο της ότι η σχέση τους δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί ποτέ σε ερωτική και πλέον ο Σέιν προσπαθεί να καταπολεμήσει τα συναισθήματά του και να «χτίσει» μια κανονική σχέση με τη μητέρα του.

Σύμφωνα, πάντως, με τους ειδικούς είναι συχνό φαινόμενο να υπάρχει σεξουαλική έλξη ανάμεσα σε συγγενείς που συναντώνται για πρώτη φορά στη ζωή τους ως ενήλικες. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ