2016-06-14 13:13:58
Φωτογραφία για Ήθελε τη θανάτωση των γκέι και τελικά η Αυστραλία αποφάσισε...
Σε επείγουσα αναθεώρηση της βίζας ενός λόγιου Βρετανού Ισλαμιστή το 2013 διακήρυττε ότι «ο θάνατος είναι η ποινή για ομοφυλοφιλικές πράξεις» προχωρά η Αυστραλία.

Ο Φαρόχ Σεκαλεσφάρ, ένας σιίτης μουσουλμάνος μελετητής με αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό υπόβαθρο, δίνει σειρά διαλέξεων με θέμα την πνευματικότητα σε Ισλαμικό κέντρο στο Σίδνεϊ.

Ο Σεκαλεσφάρ δήλωσε σε διάλεξη στο Μίσιγκαν το 20143 ότι σε μια ισλαμιστική κοινωνία εφαρμόζεται η ποινή του θανάτου σε όσους επιδίδονται σε ομοφυλοφιλικές πράξεις σοδομισμού.

«Ας απαλλαγούμε από αυτόν χωρίς κανένα ίχνος συμπόνιας γιατί αυτός μολύνει την κοινωνία μας», είπε ο Σεκαλεσφάρ σε μια ομιλία του σύμφωνα με ηχογράφηση που είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει οποιουδήποτε είδους σχέση μεταξύ των συγκεκριμένων σχολίων και του Αμερικανού μουσουλμάνου που σκότωσε 49 ανθρώπους στο νυχτερινό κέντρο του Ορλάντο, την Κυριακή, σε ένα από τα πιο θανατηφόρα περιστατικά στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Σεκαλεσφάρ δήλωσε στο Reuters ότι θεωρεί ότι ο δράστης του Ορλάντο προέβη σε μια «βάρβαρη τρομοκρατική πράξη η οποία για κανέναν λόγο δεν δικαιολογείται».

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Μάλκολμ Τέρνμπουλ δήλωσε στους δημοσιογράφους την Τρίτη ότι η χώρα πρέπει να έχει «μηδενική ανοχή απέναντι στους ανθρώπους που φτάνουν στην Αυστραλία και κηρύττουν το μίσος» και ότι η κυβέρνηση τη στιγμή των δηλώσεών του εξάταζε τη βίζα του Σεκαλεσφάρ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ