2016-06-14 15:26:42
Φωτογραφία για Τα έβαψε ΜΑΥΡΑ ο Ομπάμα για την κόρη του...
Δεν αντέχει ο Μπαράκ Ομπάμα στην ιδέα ότι η μεγαλύτερη κόρη του Μάλια τελείωσε το σχολείο και θα φύγει από το πατρικό σπίτι.

Ο αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή « The Tonight Show » του Jimmy Fallon, και μίλησε εκτενώς για το έργο του κατά τη διάρκεια της προεδρικής οκταετίας. Και άρχισε τις εξομολογήσεις για την οικογένειά του, λέγοντας ότι όντας πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μπόρεσε να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν όσο θα ήθελε.

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου η Μάλια πήρε το απολυτήριό της από το ιδιωτικό σχολείο Sidwell Friends School, στην Ουάσινγκτον και στην τελετή παρευρέθηκαν και οι δύο γονείς της. Η οικογένεια Ομπάμα δεν επέτρεψε δημοσιογράφους και φρόντισε να απομακρύνει τους παπαράτσι σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Αλλά τα αμερικανικά ΜΜΕ έγραψαν ότι ο Ομπάμα φορούσε γυαλιά ηλίου για να μη φαίνεται ότι έκλαιγε!

Μια εβδομάδα νωρίτερα, ο Ομπάμα μιλούσε σε ένα σχολείο στην Ινδιάνα των ΗΠΑ και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί.


«Η ιδέα ότι η κόρη μου μπορεί να μας εγκαταλείψει μου ραγίζει την καρδιά. Αν υπάρχουν γονείς εδώ σας παρακαλώ δώστε μου μερικές συμβουλές ώστε να μην κλάψω πολύ τη στιγμή που η κόρη μου θα παίρνει το απολυτήριό της και τη φέρω σε δύσκολη θέση», είπε.

«Πιστεύω ότι η Μάλια είναι πολύ ευτυχισμένη που εγκαταλείπει το σπίτι...» πρόσθεσε με ραγισμένη φωνή.

Τα δάκρυα του Ομπάμα για τη μεγάλη κόρη του ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο. «Οταν έγινα πρόεδρος για πρώτη φορά, η Μάλια ήταν 10 ετών και η Σάσα γινόταν 7 ετών. Μεγάλωσαν τόσο γρήγορα! Το φθινόπωρο η Μάλια θα πάει στο πανεπιστήμιο και αρχίζω να ασφυκτιώ σε αυτή την ιδέα!» είχε δηλώσει.

Εν τω μεταξύ έχει αφήσει εποχή η δήλωση του Μπαράκ Ομπάμα στις 30 Νοεμβρίου 2013. Οταν τον ρώτησαν τι δώρο θα κάνει στην κόρη του Μάλια όταν ενηληκιωθεί απάντησε με το γνωστό αμίμητο ύφος του ότι θα της χαρίσει ένα αυτοκίνητο «με εκτινασσόμενο κάθισμα για το αγόρι που θα την συνοδεύει»!

Η Μάλια πέρασε 4 χρόνια στο ιδιωτικό Sidwell Friends School και διακρίθηκε στα σπορ (ποδόσφαιρο και τένις), στη μουσική (φλογέρα και πιάνο) και στις γλώσσες, αφού έμαθε άπταιστα ισπανικά. Η νεαρή Μάλια είχε μάλιστα την ευκαιρία να εξασκήσει τα ισπανικά της στην πρόσφατη επίσκεψη του αμερικανού προέδρου στην Κούβα. Ο Ομπάμα, μάλιστα, αναγνώρισε στο ABC News ότι τα ισπανικά της κόρης του είναι καλύτερα από τα δικά του.

Τι θα κάνει στο μέλλον η Μάλια Ομπάμα;

Η κόρη του προέδρου έχει πρόθεση να εγκατασταθεί στο Χάρβαρντ, να κάνει μια χρονιά sabbatical και να ξεκινήσει μετά κανονικά τις σπουδές της, όπως ανέφερε σε ειδικό δελτίο τύπου η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα, τον περασμένο Μάιο.

Τα αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι η Μάλια ονειρεύεται να γίνει σκηνοθέτης. Η μοναδική της εμπειρία είναι όταν δούλεψε ως βοηθός παραγωγής στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Extant, του Στήβεν Σπήλμπεργκ, με ηρωίδα την Χάλι Μπέρι.

«Εχει ένα vibe που μοιάζει με αυτό της Κέητ Μίντλετον. Η αίσθηση που έχει για ένα μετριοπαθές ντύσιμο είναι κάτι που σε μαγνητίζει. Και κοιτάξτε πόσο μακριές γάμπες έχει!. Είναι άδικο...» έχει δηλώσει η σχεδιάστρια Rebecca Taylor, τον Νοέμβριο του 2014.

Τον Ιούνιο του 2015, η Μισέλ Ομπάμα και οι δύο κόρες της ξεκίνησαν τον γύρο της Ευρώπης, χωρίς τον Μπαράκ Ομπάμα. Ξεκίνησαν από την Μεγάλη Βρετανία, όπου συνάντησαν τον Ντέιβιντ Κάμερον και ήπιαν τσάι με τον πρίγκηπα Χάρι.

Στη συνέχεια πήγαν στην Ιταλία, όπου συνάντησαν τον πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι και την σύζυγό του, στη Βενετία.

Εκαναν και μια στάση για να στηρίξουν τους στρατιώτες του αμερικανικού στρατού που βρίσκονται στην πόλη Βιτσέντσε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ