2016-06-15 04:52:06
Φωτογραφία για Καμπάνια Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη ( 14 Ιουνίου ) που έχει οριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την ...Ερυθρά Ημισέληνο , η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας –Χορτιάτη κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου και Εθελόντρια Αιμοδότρια από το 2004 διοργάνωσε φωτογράφιση οχτώ Γυναικών από το χώρο των Μ.Μ.Ε προβάλλοντας το σύνθημα «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ» -«ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»-«ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ».

Η συγκεκριμένη δράση μέσω της φωτογράφισης έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να προτρέψει πρωτίστως τους ενήλικες να αφιερώσουν δέκα λεπτά από τη ζωή τους για το Συνάνθρωπο προσφέροντας 400 κ.ε. αίματος και σώζοντας πιθανόν μία ζωή αλλά ταυτόχρονα να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά και στους νέους την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας ώστε αργότερα να αποτελεί για αυτούς τρόπο ζωής .

“Η σημερινή ημέρα τιμά τον Ανώνυμο Εθελοντή Αιμοδότη ο οποίος με την αγάπη του για το Συνάνθρωπο και τη γενναιοδωρία του χαρίζει λίγο αίμα ,χαρίζει λίγο από το χρόνο του αλλά σώζει μία ζωή που είναι πολύ σημαντική
. Είναι μία έμπρακτη απόδειξη αγάπης. Η προσφορά αίματος είναι χρέος όλων μας. Με την εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της έλλειψης αίματος στη χώρα μας όπου οι συγγενείς και οι φίλοι ψάχνουν απεγνωσμένα την τελευταία ώρα αίμα ενώ η λύση είναι εύκολή, τη γνωρίζουμε χρόνια, είναι στο χέρι μας και γι’ αυτό λέμε «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ»-«ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»-«ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ». τόνισε η Αντιδήμαρχος κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου.

Στη φωτογράφιση συμμετείχαν εθελοντικά οι δημοσιογράφοι Κάτια Γερακαρίτου, Κατερίνα Γιαννίκη, Μαρία Ζαμπέτη ,Αναστασία Καρυπίδου, Αναστασία Τελιανίδου και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Σχολή Κώστας και Μπέτυ Τριανταφυλλίδη.

Με εκτίμηση

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νεολαίας Πυλαίας-Χορτιάτη

Ανατολή Π. Κωνσταντινίδου
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ