2016-06-15 09:33:16
Φωτογραφία για Συνέλαβαν τον Πάσσαρη της Ηλείας
Τον 34χρονο τσιγγάνο, με το προσωνύμιο «Πάσσαρης», συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε βάρος του οποίου, εκκρεμούσαν εντάλματα της Ανακρίτριας Ηλείας, για κλοπή κατά συναυτουργία καθώς και για εμπορία ανηλίκων κατά συναυτουργία.

Ο 34χρονος, συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς και ήδη οδηγήθηκε στις Εισαγγελικές Αρχές, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε συλληφθεί ακόμα μια 33χρονη τσιγγάνα, με την κατηγορία της εμπορίας ανηλίκων.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, που πλέον ολοκληρώθηκε από τους αστυνομικούς, με την σύλληψη και του 34χρονου, αφορούσε την εμπορία των ανηλίκων τέκνων τους, όπου οι δύο δράστες στις 2 Ιουνίου μετέφεραν τα παιδιά τους στο λιμάνι Κατακόλου και τα εξανάγκασαν να επαιτούν, ζητώντας χρήματα από τουρίστες, που προέρχονταν από κρουαζιερόπλοιο.

Οι δράστες όμως, αντιλαμβανόμενοι την έντονη αστυνομική παρουσία στην περιοχή αποχώρησαν από το σημείο με κατεύθυνση προς Πύργο και εγκατέλειψαν τα ανήλικα παιδιά τους.


Στο μεταξύ, το βράδυ της ίδιας ημέρας εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και συνελήφθη η 33χρονη, ενώ ο 34χρονος, τότε, τράπηκε σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού, κατά τον μήνα Μάιο μέχρι και τις 2 Ιουνίου, όπου έγινε η σύλληψη της 33χρονης συνεργού, μετέφεραν συστηματικά, με αυτοκίνητο τα δύο ανήλικα τέκνα τους, ηλικίας 13 ετών, στο λιμάνι του Κατακόλου, κατά τις ημερομηνίες αφίξεων κρουαζιερόπλοιων και τα εξανάγκαζαν να επαιτούν. Αφού τελείωναν την επαιτεία τα παιδιά, οι δύο δράστες τους αφαιρούσαν όλα τα χρήματα που συγκέντρωναν, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούσαν το χρηματικό ποσό των διακοσίων 200 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 34χρονος, φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση κλοπής, που είχε συμβεί το ίδιο διάστημα σε γνωστό ελαιοτριβείο του Σαμικού, ενώ ο ίδιος ήταν αρκετά γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές, για την δράση του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ