2016-06-15 09:07:04
Φωτογραφία για Ο απίστευτος λόγος που έχεις μαύρους κύκλους στα μάτια!
Οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο, δεν κάνουν διακρίσεις και μπορούν να εμφανιστούν σε όλους μας άντρες και γυναίκες, κάνοντάς το βλέμμα μας να δείχνει κουρασμένο, άτονο και εμάς να πονοκεφαλιάζουμε για το πώς μπορούμε να απαλλαχθούμε άμεσα...

Κι ενώ μέχρι στιγμής, οι περισσότερες είχαμε συνδέσει- και δικαιολογημένα- το ξενύχτι και γενικότερα την έλλειψη ύπνου με τις αντιαισθητικές σκιές κάτω από τα μάτια, πολλές είναι οι φορές που ξυπνάμε χωρίς να έχουμε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ και τα raccoon eyes- δυστυχώς- δεν μας έχουν αποχωριστεί!

Τι φταίει, τι κάναμε λάθος;

Σύμφωνα με τη Sandra Chiu,skin expert και βελονίστρια στο Brooklyn, η έλλειψη ύπνου, η κούραση και ενδεχομένως και η κληρονομικότητα δεν είναι οι μόνες αιτίες!

«Η εμφάνιση μαύρων κύκλων προκαλείται όταν στρεσογόνοι παράγοντες, όπως η κόπωση, το συναισθηματικό στρες, ή αφυδάτωση διαταράσσουν την υγιή κυκλοφορία του αίματος , κάνοντας πιο λεπτή την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια. Επίσης, οι μαύροι κύκλοι μπορεί να συνδέονται με προβλήματα στα νεφρά και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δείτε ένα γιατρό».

Η λύση; Χαλάρωσε, πίνε αρκετό νερό, φρόντισε να κοιμάσαι καλά και αρκετά και σταμάτα να αγχώνεσαι (όσο μπορείς)!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απάτη με την Cosmote
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Απάτη με την Cosmote"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ