2016-06-15 20:20:03
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα tweaks που θα βρείτε στο ios 10
Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο η Apple προσθέτει νέες δυνατότητες στο ios που εμείς τις έχουμε γνωρίσει πολύ καιρό νωρίτερα αν έχουμε στην συσκευή μας jailbreak. . Έτσι και στο ios 10 προστέθηκαν νέα χαρακτηριστικά από την κοινότητα του jailbreak και τώρα τα χρησιμοποιεί η Apple.

 Sirikit

Μέσω του Sirikit API, οι προγραμματιστές μπορούν τώρα να ενσωματώσουν την εφαρμογή τους στο Siri για να επιτρέψει η βοηθός την εκτέλεση εργασιών. Αυτή η λειτουργία είναι παρόμοια με το AssistantExtensions, το οποίο επέτρεψε να προσθέσει νέες απαντήσεις στην Siri.

 Αύξηση της αφύπνισης

Στο 10 iOS, οι χρήστες μπορούν τώρα απλά από το iPhone σας να βγείτε από την κατάσταση αναμονής. Στο παρελθόν, αυτό ήταν δυνατό χάρη στο tweak Faceoff.

Αυτοκόλλητα στα μηνύματα iMessage

Η νέα έκδοση στα μηνύματα iMessage μπορεί να στείλει και αυτοκόλλητα. Μέχρι στιγμής, με το StickerMe tweak επιτρέπεται η χρήση αυτοκόλλητων του Facebook Messenger στα μηνύματα του iMessage. Ο παραλήπτης δεν χρειάζεται να έχει κάνει τη διαδικασία jailbreak για να δει αυτά τα αυτοκόλλητα.


Modular Κέντρο Ελέγχου

Στο κέντρο ελέγχου του ios 10 μπορείτε να προσαρμόσετε τις σελίδες κάτι που στο παρελθόν το κάναμε με το tweak Auxo Legacy Edition που μπορούσαμε να μεταβαίνουμε από τι μια εφαρμογή στην άλλη.

Διαδραστικές ειδοποιήσεις

Την λειτουργία αυτή την είχαμε ακόμη και στις παλιές συσκευές με το tweak 3D touch και τώρα υποστηρίζεται και από την Apple

3D Touch Καιρός

Ένα ακόμη tweak που προστέθηκε στο ιός 10 είναι πως μπορούμε να δούμε ανασκόπηση του καιρού από την αρχική οθόνη πατώντας το εικονίδιο μονο.

Grafiti στα μηνύματα

Τώρα και στο ιός 10 μπορούμε να γράψουμε μηνύματα χωρίς την προσθήκη ενός tweak με τον γραφικό μας χαρακτήρα

Widgets στην οθόνη κλειδώματος

Τώρα στο ios 10 μπορούμε να προσθέσουμε διάφορα widget μια λειτουργία που την απολαύσαμε με το IntelliScreenX. argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ