2016-06-17 08:33:34
Φωτογραφία για ΜΑΞΙΜΟΥ: ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΛΑΕΙ Η Ν.Δ.;
Στην αντεπίθεση πέρασε το Μαξίμου, απαντώντας στις βολές που εξαπέλυσε χθες η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την παρουσίαση από τον Πρωθυπουργό του κυβερνητικού σχεδίου για τη «δίκαιη ανάπτυξη».

«Για ποια ανάπτυξη μιλάει η Ν.Δ.;», αναφέρει το Γραφείο του Πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Το ύφος και το επίπεδο των ανακοινώσεων της Νέας Δημοκρατίας γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορο. Είναι σαφές ότι η απογοήτευση από την έκβαση του σχεδίου ''παραιτηθείτε'' δεν μπορεί να κρυφτεί».

«Η Νέα Δημοκρατία θα ήταν καλύτερο να μην μιλάει για ανάπτυξη. Γιατί όλοι ξέρουν πως εννοεί την ανάπτυξη: ληστρικές συμβάσεις για το δημόσιο, συμπίεση του κόστους εργασίας, ελεύθερες απολύσεις, ροή πλούτου στους φορολογικούς παραδείσους, πάρτι με την διαπλοκή, θαλασσοδάνεια. Εκφυλισμός, που αφορά ακόμα και το ίδιο τους το κόμμα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Μαξίμου. «Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός ούτε αφελής είναι, ούτε έχει μνήμη χρυσόψαρου», καταλήγει η ανακοίνωση.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ