2016-06-18 01:00:11
Φωτογραφία για Επείγονται για τον φορ στην ΑΕΚ
Πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι στην Πολωνία να είναι η ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται για την επόμενη σεζόν και το ρόστερ πλήρες. Η θέση που χρειάζεται ενίσχυση και υπάρχουν επαφές είναι αυτή του επιθετικού. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει έναν επιθετικό ψηλό και δυνατό και τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην λίστα είναι του Μίλαν Τζούριτς και του Ιμπραϊμα Μπαλντέ. Η περίπτωση του Τζούριτς είναι μπερδεμένη όσον αφορά τα «θέλω» της Τσεζένα, στην οποία και ανήκει ο παίκτης.

Οι Ιταλοί τονίζουν πως η ομάδα ζητάει περίπου 1εκατ. ευρώ για να δώσει τον παίκτη και από την «Ένωση» εξετάζουν την απόκτηση του ως δανεικό με οψιόν αγοράς. Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, θα έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη. Στην «Ένωση» ποντάρουν πως αν έχουν τον ποδοσφαιριστή με το μέρος τους τότε θα πιέσει την Τσεζένα και εν τέλει θα βρεθεί λύση
. Από την άλλη μεριά υπάρχει και η περίπτωση του Σενεγαλέζου, Ιμπραϊμα Μπαλντέ. Ο 27χρονος είναι διεθνής με την εθνική του και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κουμπάν. Πλέον είναι ελεύθερος και είναι σε αναζήτηση ομάδας. Στα τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται στην Κουμπάν Κράνσονταρ μετρά 24 γκολ σε 82 συμμετοχές. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση με σπουδαίες παραστάσεις. Ξεκίνησε τη καριέρα του στην Ισπανία και στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης το 2008, το 2010 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Με την μεγάλη ομάδα έπαιξε σε 18 παιχνίδια και πέτυχε τρία γκολ, μέχρι να δοθεί δανεικός στη Νουμάνθια. Το 2011 πήγε στην Οσασούνα στην οποία έμεινε ένα χρόνο (22 συμμετοχές, 7 γκολ), για να πάει το 2012 στην Κουμπάν. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο ποδοσφαιριστές διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Οπότε μέχρι τις 25/6 όπου η ομάδα θα αναχωρήσει για την Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της θα έχει βρεθεί λύση.

Πηγή: sportotal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ