2016-06-18 00:27:07
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...
Απογοητευμένος και εκείνος, όπως όλοι άλλωστε στη Σουηδία, για την ήττα από την Ιταλία, δήλωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Σουηδίας με την Ιταλία στο Euro 2016, ο παίκτης του Ολυμπιακού, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την ήττα της εθνικής του ομάδας.

«Είμαστε απογοητευμένοι όλοι στα αποδυτήρια για το αποτέλεσμα αυτό. Ειδικά από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό. Πιστεύω ότι το δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Το 0-0. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερό του διάστημα και δεν είχαμε ούτε εμείς αλλά ούτε και εκείνοι πολλές φάσεις για γκολ. Ωστόσο η Ιταλία κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Έτσι είναι ο ιταλικός τρόπος νίκης», τόνισε ο Ντουρμάζ επισημαίνοντας ότι στο τελευταίο παιχνίδι με το Βέλγιο η Σουηδία μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει...

«Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε τις δυνατότητες για να το κάνουμε», τόνισε και κατέληξε σχολιάζοντας το μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι τώρα στην διοργάνωση:

«Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά όμως αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά και να περιμένω για να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟΝ... ΑΕΡΑ Ο ΜΠΕΡΤΟΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟΝ... ΑΕΡΑ Ο ΜΠΕΡΤΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ