2016-06-18 20:10:31
Φωτογραφία για «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!»
Στον πάγκο της Εθνικής Κούβας κάθεται ο πρώην ακραίος του Ολυμπιακού Ροντόλφο Σάντσες, που μαζί με τον συμπατριώτη του Ιοσβάνι Ερνάντες κατέκτησε το 1996 το Κύπελλο Κυπελλούχων, μπροστά σε 15.000 θεατές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Η σεζόν μου στην Ελλάδα, ήταν πολύ καλή, καρποφόρα και θέλω να δώσω χαιρετίσματα σε όλους τους φανατικούς αυτής της ομάδας. Θυμάμαι με πολλή ευχαρίστηση τον ευρωπαϊκό τελικό. Θυμάμαι ότι είχε πολύ κοινό και χάρη στο Θεό καταφέραμε και τον κερδίσαμε με καλή απόδοση», είπε ο προπονητής της Εθνικής Κούβας στο "volleynews.gr".

Του έδειξαν φωτογραφίες από εκείνη την εποχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έλαμψε το πρόσωπο του. Με καμάρι έλεγε στους συνεργάτες του για εκείνη την εποχή, τις επιδόσεις και τους πανηγυρισμούς του. Ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του με χάλκινο μετάλλιο στο Νορκέκα 2013 και συνέχισε με το ίδιο χρώμα στους αγώνες Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής. Φυσικά η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η πρόκριση στο Ρίο, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά. Η σύζυγος του Ιντάλμις Γκάτο ήταν μέλος της Εθνικής Κούβας, όταν κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 1992, 96, 2000.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ