2016-06-25 12:50:15
Φωτογραφία για ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ... *BINTEO*
Στη συνάντηση που είχε ο μάνατζερ του Βασίλη Καββαδά,  κ. Λώτσος, με τον Ολυμπιακό για το θέμα της παραμονής του διεθνή σέντερ στην ομάδα, (δείτε λεπτομέρειες εδώ) , o γνωστός μάνατζερ πρότεινε την περίπτωση του Τείλορ Ρότσεστι στον Ολυμπιακό όπως εδώ και μέρες σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Αμερικανός (με διαβατήριο από το Μαυροβούνιο) έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι και για την επόμενη σεζόν, αλλά  η ομάδα του Τελ Αβίβ θέλει να «ξεφορτωθεί» το βαρύ του συμβόλαιο, ενώ και ο ίδιος θεωρεί ότι δεν... «κόλλησε» με την ομάδα του λαού και επιξθυμεί να ψάξει αλλού τον καλό του εαυτό! 

Ο Ρότσεστι έχει να παίρνει του χρόνου περίπου 1 εκατ. ευρώ από τη Μακάμπι, και στο λιμάνι θα κινηθούν πιο... δυηναμικά για τον παίκτη αν η περίπτωσή του πέσει κοντά στις 700.000. Αυτό θα εξαρτηθεί τόσο από τις απαιτήσεις του παίκτη, όσο και από το αν η Μακάμπι του  προσφέρει κάποια αποζημίωση για το σπάσιμο του συμβολαίου. Για την ώρα πάντως, ο Ισραηλινοί δεν συζητούν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Λένε ναι στην ελευθέρας του παίκτη χωρίς απαιτήσεις, αλλά δεν... πληρώνουν και από πάνω! 


Αγωνιστικά  ο παίκτης έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αφού τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά είναι πολύ καλός. Ο Ρότσεστι είναι το μακρινό σουτ που λείπει από τον Ολυμπιακό, είναι ο δημιουργός που θα δώσει τις λύσεις όταν μπλοκάρουν τον Σπανούλη, είναι ηγετική φυσιογνωμία και μπορεί να πάρει μία ομάδα στις πλάτες του. Το έκανε στη Νίζνι με τεράστια επιτυχία άλλωστε, όσο και αν άλλο Νίζνι και άλλο Ολυμπιακός Τα δημοσιεύματα που βλέπουμε δεξιά και αριστερά για την άμυνα που... δεν παίζει, είναι επιεικώς αστεία... 

Σαφώς και δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου, αλλά ούτε ο... Σπανούλης είναι, και τον Ρότσεστι δεν θα τον πάρεις για να σου παίζει άμυνα. Υπάρχουν άλλοι γι'αυτό... Επίσης, είναι δεδομένο ότι στην ίδια πεντάδα με τον αρχηγό θα βρεθούν από σπάνια έως... ποτέ! 

Οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή και επικοινωνούν καθημερινά σχεδόν... Στην αναμονή λοιπόν και σ'αυτή την υπόθεση. 

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί : 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ