2016-07-04 12:19:18
Φωτογραφία για ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟ, ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ... ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ!
Ο Κένι Γκάμπριελ, το όνομα του οποίου είχε "ακουστεί" για τον Ολυμπιακό πέρσι αλλά και φέτος, συμμετέχει στο Summer League του Ορλάντο με τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά στο Λας Βέγκας αναμένεται να πάρει... μεταγραφή στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο Ρέθυμνο (2013-14), αγωνίστηκε τις δυο τελευταίες σεζόν στην Καρσίγιακα, αλλά πλέον... αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κένι Γκάμπριελ δοκιμάζει την τύχη του στα Summer League κι ελπίζει να τραβήξει το ενδιαφέρον των ομάδων. Ο Γκάμπριελ στο Summer League του Ορλάντο αγωνίζεται με την ομάδα των Χιτ και αρχικά είχε προγραμματιστεί να την ακολουθήσει και στο Λας Βέγκας.

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, όμως, «τιτίβισε» πως ο Γκάμπριελ συμφώνησε με τους Καβαλίερς, ώστε να αγωνιστεί μαζί τους στο Summer League του Λας Βέγκας, το οποίο μεταξύ άλλων θα παρακολουθήσουν, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο γενικός διευθυντής της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος. Οι δύο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μεταξύ άλλων τόσο τον Κένι Γκάμπριελ, όσο και τον Οκάρο Γουάιτ (Χιτ) και τον Βίκτορ Ραντ (Χιτ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ