2016-07-05 23:59:24
Φωτογραφία για Κατηγορούμενοι της εγκληματικής οργάνωσης πιέζουν τον Γκιρτζίκη
Υπό πίεση βρίσκεται ο Γκιρτζίκης σε σχέση με το νέο κώδικα δεοντολογίας που εστάλη από τη FIFA προκειμένου να εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr τα τέσσερα από τα επτά, εντός ΕΠΟ, πρόσωπα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και είναι τα μέλη της Ε.Ε. Ν. Προύντζος και Ι. Παπακωνσταντίνου καθώς επίσης και τα διευθυντικά στελέχη, Π. Παπανικολάου (εκτελεστικός γραμματέας) και Χρ. Υφαντής –τα άλλα τρία είναι οι διαιτητές Σπάθας, Δημητρόπουλος, Γιάχος - φέρονται να είναι αρνητικοί στην υιοθέτηση του κώδικα δεοντολογίας που έστειλε η UEFA, διότι με τις διατάξεις που υπάρχουν θα τεθεί άμεσα σε κίνδυνο η συνέχιση της παρουσίας τους στην ΕΠΟ.

Γι’ αυτό το λόγο φέρονται να πιέζουν τον Γκιρτζίκη να μην φέρει το θέμα στην Ε.Ε. και να κερδίσει χρόνο, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου
. Ο Γκιρτζίκης που δεν θέλει να συγκρουστεί ούτε με το κατά Κοντονή «διευθυντήριο», άλλα ούτε και με δύο προέδρους Ενώσεων που είναι ψηφοφόροι του, είπε σύμφωνα με πληροφορίες στον Κ. Κουτσοκούμνη, επιτετραμμένο της FIFA για το «ελληνικό πρόβλημα», ότι δεν μπορεί να περάσει τον κώδικα δεοντολογίας και τον κάλεσε στην Αθήνα για να διαπιστώσει την αδυναμία του και να πείσει αυτός τα μέλη της Ε.Ε., κάτι που πιθανόν θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει την υλοποίηση των συμφωνηθέντων, έχοντας ήδη ετοιμάσει «plan b».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ