2016-07-06 21:10:07
Φωτογραφία για Η 1η «Λευκή Νύχτα» στον Πύργο [video]
Ανταγωνιστικές τιμές και δελεαστικές εκπτώσεις, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, δράσεις για τα παιδιά και άλλα πολλά θα έχει η 1η «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο, το Σάββατο 20 Αυγούστου. Τη διοργάνωση της έχουν αναλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου και ο Δήμος Πύργου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, του Επιμελητηρίου Ηλείας και του Συλλόγου Ξενοδόχων Δήμου Πύργου.

Θεωρητικά, «Λευκή Νύχτα», είναι η παράταση του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων με στόχο την τόνωση της αγοράς. Για τον Πύργο όμως, η «Λευκή Νύχτα», όπως εξήγησαν χθες το πρωί ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος και ο Γραμματέας Νίκος Σκορδαλής «…είναι μια γιορτή» με πολλές και παράλληλες δράσεις που θα αναπτυχθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. «Είναι ουσιαστικά μια γιορτή, προς όφελος των καταναλωτών, και ένα δώρο προς αυτούς, για όλο το χρόνο που προτιμούν και στηρίζουν τα καταστήματα της πόλης μας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ.Πετρόπουλος Με δράσεις μουσικές, χορευτικές κ.α


Εκείνη τη «Λευκή Νύχτα» λοιπόν, έχουν προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Πύργου «Απόλλων», της Μεικτής Χορωδίας του Πύργου, Μουσικών Συγκροτημάτων και Χορευτικών Τμημάτων, ενώ θα υπάρχουν και δράσεις για την διασκέδαση των παιδιών. «Αυτές είναι μερικές από τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής και θα υπάρξουν κι άλλες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε διαφορετικά σημεία της πόλης και σε διαφορετικές ώρες», σημείωσε ο κ.Πετρόπουλος, εξηγώντας παράλληλα πως «…τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις που θέλουν να οργανώσουν μια δική τους δράση-εκδήλωση, μπορούν να το κάνουν ή μπορούν να απευθυνθούν στον Εμπορικό Σύλλογο και να μιλήσουν μαζί μου και να το οργανώσουμε».

Το πρόγραμμα των δράσεων είναι «ανοιχτό» και μέρα με την ημέρα θα προστίθενται εκδηλώσεις, οι οποίες θα γνωστοποιηθούν στην επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος της 1ης Λευκής Νύχτας στον Πύργο, εντός του Αυγούστου.

Νάνσυ Σπυροπούλου
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ