2016-07-07 12:18:07
Φωτογραφία για Ενημέρωση νέων φοιτητών από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, εκδήλωση ενημέρωσης νέων φοιτητών από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου φοιτούν ήδη χιλιάδες νέοι από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μάλιστα έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων σπουδαστών που επιλέγουν την Κύπρο για τις πανεπιστημιακές τους σπουδές.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι επίσημα εγγεγραμμένο στο μητρώο Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου του Κράτους και προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα πτυχιακού (Bachelor Degree), μεταπτυχιακού (Master Degree) και διδακτορικού (Ph.D) επιπέδου.

Πολλοί από τους νέους που συμμετέχουν στην εκδήλωση επιθυμούν σπουδές σε ένα Πανεπιστήμιο χωρίς καταλήψεις κι απεργίες ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους χωρίς καθυστερήσεις. Άλλοι επιλέγουν να φοιτήσουν στο εξωτερικό διότι θεωρούν πως τα πανεπιστήμια και τα προγράμματα τους είναι πιο ανταγωνιστικά και συνδεδεμένα με την αγορά εργασίας.

Από την πλευρά τους οι γονείς που συνοδεύουν τους υποψήφιους φοιτητές επιλέγουν την Κύπρο για τις σπουδές των παιδιών τους λόγω της χαμηλής εγκληματικότητας στο «νησί» και την αίσθηση ασφαλείας που έχουν οι κάτοικοι της Κύπρου, αλλά και το γεγονός ότι οι σπουδές μπορούν να ολοκληρωθούν στην ώρα τους χωρίς να χρειαστεί αναπροσαρμογή του οικογενειακού προϋπολογισμού
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ